Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Už jednou provždy vyhrajte nad problémy s vaší přesušenou pokožkou!

3. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Česká rodinná firma RYOR přichází na trh s převratnou novinkou v konopné kosmetice. Nová řada Cannabis Derma Care firmy Ryor je výjimečná obsahem aktivních látek. Na rozdíl od běžné kosmetiky obsahující pouze konopný olej, obsahuje i opravdový čistý kanabidiol, který zajišťuje pokožce významné regenerační účinky.

Co je to canabidiol (CBD)?

Kanabidiol je velice vzácná a účinná látka, která nemá psychoaktivní účinky a patří mezi kanabinoidy, které se přirozeně vyskytují v lidském organismu. Kanabinoidy získávané z rostlin se nazývají fytokanabinoidy (v tomto případě z konopí) a zapadají přesně do endokanabinoidů, jež si tělo samo produkuje - a to je právě ten důvod, proč má kanibidiol tak výborné regenerační účinky na jakkoliv podrážděnou pokožku. Zapadne jako klíč do zámku!

Řada Cannabis Derma Care obsahuje:

Konopné tělové mléko

Přípravek je vhodný ke každodenní celodenní péči o vysoce citlivou pokožku se sklonem k podráždění, šupinatění a zarudnutí.

Zásadní látkou v kosmetice s konopnými extrakty je canabidiol a konopný olej.

Ovlivňuje pokožku v zásadních hodnotách a parametrech, napomáhá ovlivnit většinu problémů pokožky, mírní podráždění a výrazně zkvalitňuje, zlepšuje a tonizuje pokožku.

Součástí přípravku je i konopný olej, zvyšující ochrannou barieru pokožky, která je u velmi suché, citlivé pokožky, nedostatečná.

Konopné mléko je vhodné aplikovat ráno i večer na celé tělo.

Autor: Ryor

Konopný výživný gel

Originální receptura obsahuje nejen konopný olej, ale i vysoké množství účinného kanabinoidu, které ovlivňuje a napomáhá řešit většinu zásadních problémů pokožky.

Aktivní látky jsou zabudovány do nového typu velmi mastného gelu, který napomáhá účinně řešit problémy pokožky.

Tento gel zabraňuje vysychání pokožky a výrazně napomáhá obnově ochranného kožního filmu. Spojením těchto aktivit je pokožka kvalitně ošetřena a problémy podráždění, šupinatění a zarudnutí jsou minimalizovány.

Konopný výživný gel je vhodné aplikovat lokálně na nejvíce přesušená místa, a to i několikrát denně.

Autor: Ryor