Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

3 zapletené účesy: Díky skvělému návodu je zvládnete i vy!

3 zapletené účesy: Díky skvělému návodu je zvládnete i vy!
9. srpna 2023 | 06:00

Zapletené účesy jsou stále v kurzu! Hodí se jak do práce, tak klidně k večerním šatům pro speciální příležitost. Mnoho žen si ale myslí, že jsou velmi složité. Podívejte se na video, podle kterého zvládnete efektní účesy hravě!

Toužíte po změně, protože máte pocit, že jsou vaše vlasy už tak trochu nuda? Nemusíte hned běžet ke svému kadeřníkovi a zběsile si své kadeře nechat ostříhat nebo radikálně změnit barvu. Často stačí opravdu málo a jestli chcete zkusit něco nového, dejte šanci těmto třem zapleteným účesům. Ta změna vás bude opravdu bavit a navíc vám poradíme, jak je zvládnete levou zadní!

VIDEO: 3 zapletené účesy, které lehce zvládnete.

Video se připravuje ...
3 zapletené účesy • VIDEO: youtube.com

1. Protahování

Na tento účes nepotřebujete žádné speciální dovednosti. Stačí si vlasy důkladně rozčesat a připravit si tenké gumičky. Na opačné straně, než kde nosíte pěšinku, si udělejte obyčejný culík a zagumičkujte ho. Nad gumičkou udělejte pomocí prstů dírku a culík protáhněte. Dál pokračujte tak, že na každé straně culíku vezmete stejně tenký pramínek a spojíte pramínky do jednoho gumičkou. Pak ho protáhněte stejně jako ten první. A takto postupujte několikrát. Když vám u obličeje dojdou pramínky na přikládání, dopleťte účes klasickým nebo rybím copem. Průběžně vytahujte vlasy z účesu, abyste dosáhla ležérního a přirozeného vzhledu. 

2. Čelenka

I druhý účes se plete na druhé straně od pěšinky. Připravte si tři stejně široké pramínky a začněte plést klasický cop, akorát pramínky proplétejte spodem. Na každé straně pak přidávejte ke krajnímu prameni jeden další. Tím se vám začne vytvářet zapletený cop. Po celou dobu pletení vlasy neutahujte, aby šly snadno vytahat a opět vypadaly co nejležérněji. Ze zbytku vlasů pak můžete vytvořit ledabylý drdol, který se k copánkové čelence skvěle hodí. 

3. Ribanna

Tentokrát je třeba umístit pěšinku doprostřed. Na každé straně si udělejte tenký zapletený copánek. Postup je téměř stejný jako u předchozího účesu, s tím rozdílem, že přidáváte do copánku pramínky jen shora. Vzadu na temeni hlavy si oddělte širší pramen a upleťte z něj libovolný copánek. Může být klasický nebo klidně rybí, pokud ho umíte. Pak můžete nechat zbytek vlasů rozpuštěný nebo je můžete smotat do drdolu.

Velký výběr produktů pro krásné a zdravé vlasy najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: red