Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: krásnější obličej pomocí konturovací tyčinky

19. září 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás!

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze. 

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 31. díl redakčního testování:

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: krásnější obličej pomocí konturovací tyčinky • VIDEO: Igor Hellebrandt

Díky suchému šamponu nejen oddálíte mytí vlasů, ale dodá účesu i objem. Tento od Elseve Fibralogy Air to přesně slibuje. Moje vlasy opravdu získaly texturu a působily větším objemem. Stojí cca 150 korun.

Nivea denní hydratační krém proti vráskám mi byl na pleti velice příjemný. Krásně se rozetřel, rychle zapil, obsahuje výtažky z hroznového vína a vitamín E a pleť by měl dostatečně hydratovat a předcházet vráskám. Seženete ho okolo 100 korun.

31. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem

Poklud sháníte ne příliš výrazný lesk na rty, který o ně bude i zároveň pečovat, je Baby lips lesk na rty, odstín 15 Pink-a-boo, ta správná volba. Stojí 150 korun.

Maybelline Master Contour V-Shape konturovací tyčinka byla pro mě trochu oříškem. Protože si obličej nekonturuji, vyzkoušela jsem si to poprvé. Tyčinka má krémové složení a stačí vždy jeden tah a barva je dost výrazná. Je prakticky rozdělená na bronzer a korektor/rozjasňovač. Poté stačí štětcem zapracovat do pleti a je hotovo! Konturovací tyčinka stojí okolo 250 korun.

Oční stíny Maybelline Color Tattoo 24h se pyšní svou dlouhou výdrží. Jsou krémové a s velkou pigmentací. Zkoušela jsem odstín 102 Fantasy a vyjdou vás na cca 150 korun.

Autor: luh