Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zpěvačka Mista radí, jak na nejšetrnější žehlení vlasů

15. září 2016 | 12:00

Žehlení vlasů je čím dál oblíbenější, a tak se možná i vy potýkáte s problémy, které nastávají při častém používání žehličky. Krepaté a vysušené vlasy rozhodně nejsou nic hezkého. Zpěvačka Mista a senior stylista Jan Chvojka ze salonu Petra Měchurová vám ukážou, jak si můžete jednoduše vyžehlit i ty nejkudrnatější vlasy, a ještě je při tom uzdravit a dodat jim lesk.

Parní žehlička představuje revoluci v oblasti péče díky jedinečnému spojení páry, která do vlasů přináší ozdravující látky, a termoochranných přípravků. Toto spojení poskytuje vlasům kompletní péči jak na povrchu, tak i uvnitř vlasového vlákna. Výsledkem jsou pak dokonale uhlazené, lesklé a lépe upravitelné vlasy.

Parní žehlička umí doslova zázraky. Regeneruje vlasové vlákno a sceluje konečky. Dodává vlasům nádherný lesk a přirozený vzhled. A nesmíme zapomenout ani na to, že rovnání vlasů je díky ní mnohem rychlejší.

Přesný návod, jak používat parní žehličku, najdete ve videu:

Video se připravuje ...
Jak uzdravovat vlasy během žehlení? • VIDEO: MistaFashion


Sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.