Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpěvačka Mista vám ukáže skvělý účes na pracovní schůzku nebo pohovor

Zpěvačka Mista vám ukáže účes, který se hodí na pracovní pohovor
1. září 2016 | 12:00

Make-up a účes jsou jedním z vnějších projevů, kterými uděláte první dojem. Pokud tedy hledáte novou práci a čekají vás pohovory nebo často chodíte na schůzky, měla byste působit tím nejlepším dojmem. Zpěvačka Mista a junior stylistka Dominika Kapalínová ze salonu Petra Měchurová vám ukážou pár praktických tipů, jak zapůsobit na budoucího zaměstnavatele.

Vlasy

Vlasy by měly být jednoduše upravené a vždy především čerstvě umyté. Dlouhé vlasy je vhodné stáhnout do culíku. V takovém případě nebudete v pokušení hrát si s nimi během rozhovoru. Pamatujte také na to, že by vlasy neměly zakrývat tvář. Rozpuštěné vlasy jsou vhodné na rande, ale ne na pracovní pohovor. Pokud máte "neposlušné" vlasy a potřebujete zachytit část pramenů, můžete použít nenápadnou sponu do vlasů. Jiné vlasové doplňky však nechte raději doma. Nepoutejte na sebe pozornost nepotřebnými věcmi.

Přestože nepoužíváte lak na vlasy, mírný "poprašek" vám neuškodí, abyste je upravila do správného tvaru. Nebudou vám létat.

Návod na zajímavý účes do zaměstnání najdete ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: MistaFashion

Sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.