Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Hnědá bio řasenka a perfektní obočí pomocí stínů

29. srpna 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! 

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 28. díl redakčního testování:

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Hnědá BIO řasenka a perfektní obočí pomocí stínů • VIDEO: Igor Hellebrandt


Hnědá řasenka Avril se pyšní bio certifikátem a slibuje objem a prodloužení řas. Řasy kromě toho ještě i natočila, a to bez slepování a hrudek. Pokud máte raději přirozenější look, tato řasenka ve hnědé barvě vám bude sedět. Stojí 239 korun.

Jestli mě v poslední době uchvátil nějaký nový kosmetický výrobek, byly by to právě pudrové stíny na obočí od Dermacolu. Odstín číslo 2 mi perfektně sedl a tak krásné obočí jsem snad ještě nikdy neměla. Má měkký aplikátor a stíny jsou prakticky uložené ve víčku, takže stačí odšroubovat, vytáhnout a stíny už máte na špičce aplikátoru. Jsou výrazné tak akorát, takže se nemusíte bát, že byste to přehnala. Seženete je za 199 korun.

28. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem

Bílá kajalová tužka na oči Dermacol se používá na vnitřní linku oka, tzv. waterline. Oči to okamžitě opticky zvětší a rozjasní. Stačilo jednou přejet po lince a bylo hotovo, má totiž velmi silnou pigmentaci. Stojí 99 korun.

Oční krém s minerály For Life & Madaga se hodí pro všechny typy pleti a postará se o vrásky okolo očí. Balení 30 ml stojí 419 korun.

Oční stíny Miss Sporty Studio Colour Quattro Eye Shadow jsou určené pro vytvoření dramatického kouřového líčení. Ve čtveřici stínů v kompaktním balení i s aplikátorem najdete dva matné a dva třpytivé stíny. Já zkoušela odstín 414. Stojí cca 90 korun. 

Máte s některým z výrobků zkušenost? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí!

Další trendy ze světa kosmetiky najdete ZDE!

Autor: luh