Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Podzimní trendy nehty: V kurzu budou metalické i matné odstíny a ombré!

27. srpna 2016 | 06:00

Léto ještě sice chvilku potrvá, ale být v módě napřed není nikdy na škodu! Zjistily jsme proto, jaké budou podzimní trendy v úpravě nehtů. Skvělé je, že si na své přijdou jak milovnice nápadných dlouhých drápků, tak i ženy, které dávají přednost přirozenějšímu vzhledu.

Ať už chodíte pravidelně na nehty k manikérce nebo si je upravujete doma, trendy v nehtovém designu vás určitě zajímají. Letos na podzim to nebude žádný velký odvaz v podobě superdlouhých špičatých a nápadně barevných nehtů. Prim hrají klasické podzimní barvy, jako jsou bordó, šedá nebo béžová. Na přechod mezi létem a podzimem se hodí také jemné pudrové barvy.

Největší hity

Mezi nejžhavější podzimní trendy patří metalické a matné nehty. Záleží jen na vás, který z těchto hitů vyzkoušíte. Můžete je klidně i kombinovat dohromady, pokud máte raději nápadnější nehty. V kurzu je také geometrie. Nejčastěji se nejrůznější obrazce dělají jen na nějaké nehty nebo na každém nehtu trochu jiné. Většinou jde jen o jednoduché proužky nebo trojúhelníky.

Dalším velkým trendem je tak trochu jiná francouzská manikúra. Místo klasických bílých špiček je můžete mít třeba černé. Nejvíce teď frčí šedé matné nehty s metalickými špičkami nebo průhledné nehty s černými špičkami. Nebojte se zkrátka kombinovat všechny aktuální trendy dohromady.

Nesmíme zapomenout ani na ombré nehty, které si pravděpodobně doma nevyčarujete, ale každá schopná manikérka vám je vytvoří. Můžete vsadit na jemnější vzhled, kdy se budou prolínat světlé krémové nebo pudrové tóny, nebo se klidně odvázat s rudou a černou.

Trendy nehty najdete v naší fotogalerii!