Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jaký je nový odstín rtěnky od Kate Moss?

Podívejte se na 27. díl testování novinek v kosmetice!
22. srpna 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! 

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze. 

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 27. díl redakčního testování:

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jaký je nový odstín rtěnky od Kate Moss? • VIDEO: Igor Hellebrandt
 

Jako první jsem zkoušela novou tvářenku od Essence z edice Exit To Explore. Zaujme na první pohled letním balením a ještě více pak tím, jak je její odstín řešený uvnitř. Slévají se do sebe dva: jeden sytě růžový a druhý s nádechem do oranžova. Je úplně bez třpytek a stojí okolo 90 korun.

Vyživující tělové mléko pro děti Oilatum můžete používat na miminka už od prvního roku života. Slibuje perfektní péči o jejich pokožku. 200 ml seženete za 160 korun. 

Poté jsem zkoušela oční stíny Essence, také z edice Exit To Explore, a to odstín 01 You Can, Toucan. Stíny jsou perleťové a házejí krásné odlesky. Na očích vypadají velmi krásně, samotnou mě překvapily. Stojí okolo 50 korun. 

Tyto výrobky jste mohli vidět v 27. díle kosmetického testování.
Autor: archiv firem

Konturka na rty Rimmel Exaggerate, odstín 018 Addiction, je téměř neviditelná. Tím pádem se hodí snad ke všem odstínům rtěnek a nemusíte si jich pořizovat několik. Není co vytknout! Pomocníka pro plné rty seženete za cenu okolo sta korun. 

Kate Moss navrhla k výročí 15 let své spolupráce s firmou Rimmel nové čtyři odstíny rtěnek. Já jsem vyzkoušela rtěnku Rimmel London Lasting Finish By Kate, odstín 54 Rock´N´Roll Nude. Je lehce do růžova a na rtech vypadal přirozeně, ale až tolik mě nezaujal. Na rtech je rtěnka velmi příjemná, krásně krémová a stojí cca 100 korun. 

Máte s některým z výrobků zkušenost? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí! 

Další trendy ze světa kosmetiky najdete ZDE!

Autor: luh