Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Univerzální paletka a toaletní voda od Manufaktury

1. srpna 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! 

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 24. díl testování kosmetiky u nás v redakci:

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: univerzální paletka na cesty a toaletní voda od Manufaktury • VIDEO: Igor Hellebrandt

Změkčující balzám na paty Dermacol Soft Heel by měl zajistit, aby vaše paty byly sametově hebké. Obsahuje olivový olej a panthenol, které kůži hydratují a regenerují. Kyselina salicylová pomáhá předcházet ztvrdlé kůži. Balzám stojí 69 korun.
BB krém Revlon Photoready v odstínu 003 Medium mi perfektně sedl. Pleť má po nanesení být jako připravená k focení, protože krém kryje nedokonalosti a sjednocuje, a tak tomu po vyzkoušení vážně bylo. Výsledek byl přirozený a není co vytknout. Stojí 299 korun.
Tyto výrobky jsme testovaly tentokrát.
Autor: archiv firem
Firma Essence přišla na trh s blogerskou edicí kosmetiky a já jsem vyzkoušela jako novinku všestrannou paletku Essence Touch Up To Go! od Diany zur Löwen. Za 155 korun pořídíte troje stíny, dva odstíny tvářenky a bezbarvý balzám na rty. 
Rtěnku L´Oréal Paris Color Riche Blake´s Delicate Rose navrhla exkluzivně herečka Blake Lively. Má velmi výrazný růžový odstín, který je ve skutečnosti výraznější než ve videu. Na rtech vytvořila příjemný hebký pocit a pyšní se dlouhou výdrží. Seženete ji za cenu okolo 250 korun.
V Manufaktuře nyní seženete i toaletní vody, a to rovnou ve dvou vůních. Ve videu jste mohly vidět Dámskou toaletní vodu Manufaktura – Women 004. Voní svěže po citrusech a stojí 695 korun. 

Na další díl se můžete těšit opět v pondělí! Trendy ze světa kosmetiky sledujte ZDE!
Autor: luh