Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak dopadl výrobek pro objem vlasů?

18. července 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! Testovaly jsme další cushion make-up, nové Labello, přípravek na objem vlasů a opalovací sprej.

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 22. díl redakčního testování:

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jak dopadly výrobky na objem vlasů? • VIDEO: Igor Hellebrandt

Jako první jsem vyzkoušela další cushion make-up, tentokrát od Yves Rocher. S tím od L´Oréal je srovnatelný a příliš se nelišily. Dle mého názoru jde o skvělou revoluční novinku v make-upech, která umožňuje si líčení obnovit kdykoli během dne. Fluidní make-up v houbičce v odstínu Rosé 200 seženete za 540 korun a určitě stojí za vyzkoušení!

 

22. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem


Sprej na vlasy pro objem Gliss Kur Ultimate Volume Lift-up Spray je dobré používat s fénem v ruce. Já fén neměla k dispozici a vlasy spíše slepil a zatížil. Pocit jsem měla stejný, jako bych nanesla ke kořínkům pěnové tužidlo. S fénem ale nemusí být výsledek špatný a sprej seženete za cca 150 korun.

Labello Pearly Shine, balzám na rty, dodá kromě péče i jemně růžovou barvu a lesk. Na rtech byl příjemný, akorát není dobré dělat mnoho vrstev, rty pak vypadají nepřirozeně bíle. Stojí pouze 50 korun.

Jako další jsem zkoušela Dermacol Happy Feet – krém na nohy. Kromě toho, že uvolní unavená chodidla a hydratuje kůži, má také deodorační účinek. Krém byl mastnější, a proto by se hodil skvěle na masáže chodidel. Koupíte ho za 69 korun.

Sprej na opalování nezanechávající stopy OF 30 od Yves Rocher mě zaujal tím, že zanechá krásnou, zlatavě vypadající pokožku. Jeho nevýhodou je z mého pohledu to, že není voděodolný. Stojí 329 korun.

Na další díl se můžete těšit opět v pondělí! 

Autor: luh