Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak dopadly nový CC krém a lesk na rty?

27. června 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! Za co stojí za to utrácet peníze, a za co naopak ne?


Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze. 

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 19. díl redakčního testování:

Video se připravuje ...
19. díl kosmetického testování v redakci • VIDEO: Igor Hellebrandt


 

Australian Bodycare – pleťová voda s tea tree olejem – pleť čistí, stahuje póry a hodí se pro všechny typy pleti. Já mám pleť citlivější a po použití mě pleť trochu štípala. V balení 125 ml ji koupíte za cca 189 Kč.

Bourjois 123 Perfect je CC krém a obsahuje krycí pigmenty, které by si měly poradit se všemi typy nedokonalostí. Pleť hydratuje, a navíc chrání před sluncem, má ochranný faktor 12. Zkoušela jsem odstín 33 Beige Rosé, který mi seděl. V obchodech ho seženete za cenu okolo 200 Kč.

...
Autor: archivy firem

Pokud sháníte přírodní deodorant na cesty, tento se vám bude zamlouvat. Neobsahuje žádné parabeny, alkohol ani hliníkové soli. Není nijak parfemovaný a je vodový. Minerální deodorant ve spreji Crystal Spring obsahuje aloe vera a 20 ml koupíte za 125 Kč.

Přírodní rostlinný bio balzám Bambucká fantazie má nespočet využití. Můžete ho namazat na jakoukoli část těla, které potřebuje vyživit. Balení 250 ml koupíte za 364 Kč. 

Lesk na rty Rimmel Oh My Gloss slibuje výdrž na rtech až šest hodin a obsahuje arganový olej, který rty vyživí. Zkoušela jsem odstín 340 Captivate Me, který se mi moc líbil. Seženete ho v obchodech za 100 Kč.

Autor: luh