Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeno před kamerou: Sérum pro suchou pleť a přírodní deodorant

20. června 2016 | 06:00
Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! Za co stojí za to utrácet peníze, a za co naopak ne?

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 18. díl redakčního testování:

 

Bio květová voda Nobilis Tilia Růžová je skvělá. Krásně pleť vyčistí a osvěží. Jen je třeba říci, že voní po růži damašské hodně výrazně! Seženete ji v různých baleních, 50 ml stojí 174 korun.

Jako druhou položku jsem zkoušela sérum od Saloos, které obsahuje kyselinu hyaluronovou. Má gelové složení a vpilo se do pleti poměrně rychle. Používá se na vyčištěnou pleť jako podklad pod další péči. Stojí 212 korun.

Deodorant od Australian Bodycare s olejem tea tree má gelové složení a jedná se o roll-on. Nahrává mu určitě to, že neobsahuje hliníkové soli ani alkohol a stojí 160 korun.

Tyto produkty jsem testovala v 18. dílu.
Autor: archiv firem

Noční pleťový balzám s arganovým olejem Le Petit Olivier od francouzské firmy slibuje regeneraci pleti a její vyživení přes noc. Balzám je hodně mastný, mně se do pleti úplně nevpil. Možná by mi více vyhovoval v zimě, kdy je pleť celkově sušší. Ale pro ty z vás, kterým se stále nedaří pleti dodat potřebnou hydrataci, může být spásou! Stojí 334 Kč a je vyroben z přírodních ingrediencí.

Rozjasňovači od Max Factor CC Colour Corector nelze snad nic vytknout. Obsahuje miniaturní zlaté třpytky, které vypadaly na pleti přirozeně a rozjasnily ji tak akorát – spokojenost! Stojí 300 Kč.

Máte s některým z výrobků zkušenost? Na další díl se můžete těšit opět příští pondělí.

Autor: luh