Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Čím překvapily Indulona a nový zpevňující krém?

17. díl redakčního testování kosmetiky
13. června 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! Za co stojí za to utrácet peníze, a za co naopak ne?

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze. 

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 17. díl redakčního testování:

 

  

Video se připravuje ...
17. díl redakčního testování kosmetiky • VIDEO: Igor Hellebrandt

 

Jako první jsem zkoušela sprej na opalování od Nivea Sun Protect & Refresh. Toto balení mi vyhovuje. Pohodlně nastříkáte potřebné množství na pokožku a velmi lehce se roztírá. Seženete ho za 270 Kč.

 

Další testovanou novinkou byl CC krém od Astrid Pefect Skin – CC krém SPF 20. Zkoušela jsem odstín Light, který je dost světlý, takže na léto by byl pro mě nevyhovující, ale jinak mu není co vytknout: pleť sjednotil, rozzářil. Stojí okolo 130 korun.

Pokud toužíte po zpevňujícím krému na tělo a máte zralejší pokožku, Lumafirm Body Moisturizer – Firm & Glow od firmy Pevonia by pro vás mohl být tím pravým. Sice je z trochu dražší cenové kategorie, ale zato jsou všechny jeho složky přírodní. Seženete ho za 1245 korun.

Artdeco Eye Shadow Pearl – oční stíny – jsme tu už měly několikrát. Tentokrát jsem zkoušela odstín 72 Pearly Smokey Blue Night, který by se hodil nejlépe na kouřové líčení. Výhodou je to, že si sama můžete sestavit z nabízených odstínů, kterých je na výběr mnoho, vlastní paletku. Jedny stíny vás vyjdou na 145 korun.

Další novinka je od Indulony: tělový hydratační krém Indulona olivová. Možná by někoho mohla odradit olivová vůně, ale ve skutečnosti je příjemná, nijak výrazná. Krém je docela hutný, pokud máte suchou pokožku, bude vám vyhovovat! Stojí 140 korun.

Máte s některým z výrobků vlastní zkušenost? Můžete se o ni podělit v komentářích. 

Další díl vyjde opět v pondělí a zatím můžete sledovat trendy v kráse ZDE!

Autor: luh