Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Věra 43: „Nebojte se botoxu, jde to i bez stresu“

7. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Přišlo to nečekaně. Ale přijít to muselo, jen jsem si to nedokázala připustit. Byly tam. Vrásky kolem očí a na čele. Na dobrou genetiku jsem se spoléhala dlouho, ale teď už nebylo nač čekat, vytáhla jsem do boje s botoxem.

Už jsem velká holka, takže krémy proti vráskám používám už dlouho. Teď byl čas nasadit trochu silnější arzenál, pokud jsem nechtěla vypadat jako sušená hrozinka. Jenže. Botox má spoustu negativních ohlasů pramenících zejména ze špatných zkušeností. Nechtěla jsem, aby můj obličej vypadal jako nepovedená karnevalová maska.

Vyhlásila jsem pátrání

Takže jsem zahájila pátrání po klinice, kde mě udělají botox tak, aby se mi zachovala mimika obličeje. Tušila jsem, že se mi ještě někdy v budoucnu bude hodit. Pátrání dopadlo úspěšně a podle recenzí jsem si vybrala Esthé Laser Clinic v Praze. Objednala jsem se, ale pořád jsem se tak trochu bála, jak to se mnou dopadne. Radši jsem si neplánovala žádnou důležitou schůzku na týden po zákroku, protože co kdyby.

Před a po zákroku
Autor: Esthé Laser Clinic

Zkouška nervů, obstála jsem!

Na kliniku jsem dorazila s předstihem a dosti nervózní. Přístup paní doktorky mě sice trochu uklidnil, prošla se mnou zákrok krok po kroku, abych věděla co mě čeká, ale jakmile se ke mně přiblížila s injekční jehlou, lehce jsme zpanikařila. Ale zatnula jsem zuby, přece mě nerozhází pár injekcí. Pomůže mi to a zas budu krásná a mladá, tedy aspoň tak budu vypadat, rodné listy prý na klinice přepisovat neumí, nevím proč, byl by to dobrý podnikatelský záměr.

Vypadám odpočatě, ne jako maska, hurá

No nebudu vás napínat, vyšlo to! Zákrok se povedl, vypadal přirozeně, mohla jsem se smát i mračit. Ostatní říkali, že vypadám tak nějak odpočatě, přesně toho jsem chtěla dosáhnout, ne vypadat jak špatná hollywoodská celebrita. A i tu injekci jsem přežila bez úhony. Za půl roku si zajdu znova, tentokrát už bez paniky. Kliniku můžu s klidným srdcem doporučit.

Také hledáte, kde podstoupit botox s přirozeným výsledkem? Zkuste Esthé Laser Clinic v Praze a vypadejte mladší hned po první aplikaci.