Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Výherkyně pravých černých perel si užily jedinečný den v Praze

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
23. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

V sobotu 14. 5. proběhlo předání pravých tahitských černých perel výherkyním soutěže, kterou už druhý rok pořádala Sazka. Soutěž je součástí kampaně na stírací losy, nesoucí právě motiv černých perel.

Černé perly jsou velice vzácné a jedinečné, proto i samotné předání výher bylo proměněno v jedinečný den plný zážitků, péče a hýčkání. Pro výherkyně den začal proměnou ve vlasovém studiu Bomton, kde se jim s plnou péčí věnovali profesionální kadeřníci a vizážisté. Následovalo příjemné odpoledne v luxusní restauraci s výhledem na Prahu. V restauraci již na dámy netrpělivě čekal jejich doprovod, který strávil dopoledne zážitkovým kurzem střelby.

Autor: Sazka

U exkluzivního menu a se sklenkou šampaňského si poté měli všichni o čem vyprávět a také se dozvěděli více o černých perlách, které výherkyně dostaly jako poslední chod menu. Krásné tahitské černé perly zasazené do přívěsku na řetízku z bílého zlata v hodnotě téměř deseti tisíc korun dámám zůstanou jako vzpomínka na tento jedinečný den, který si, jak pevně doufáme, všichni užili.

Více detailů o losech Černá perla se můžete dozvědět zde.