Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zpěvačka Mista radí, jak na trendy hollywoodský účes!

Zpěvačka Mista vám ukážem, jaký účes teď frčí v zahraničí
19. května 2016 | 12:00

Zkoušíte ráda nové účesy? Pak právě pro vás je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista a junior stylistka Lenka Krčálová ze Salonu Petra Měchurová ukážou oblíbený účes hollywoodských hvězd.

Tento účes si kromě zahraničních blogerek oblíbily například i zpěvačka Jennifer Lopez, Rihanna nebo Ariana Grande. Nedbalý drdol dodá účesu na ležérnosti, a přitom vám zůstane pocit, že máte stále rozpuštěné vlasy. Pokud se neumíte rozhodnout, zda zvolit drdol nebo vlasy rozpuštěné, můžete udělat kompromis a vybrat si trendy účes 2v1.

Postup je velmi jednoduchý. Oddělte si vlasy na temeni hlavy a svažte je do velmi vysokého culíku. Vlasy v ohonu jemně natupírujte, aby lépe držely, přestříkejte jemně lakem. Vlasy připevněte ledabyle sponkou. Vznikne vám tak nedbalý drdol na temeni hlavy. Rozpuštěné vlasy si můžete nechat rovné nebo je natočit do přirozených plážových vln. Vlasy nakonec přestříkejte suchým texturizačním sprejem, který jim dodá rozpustilý vzhled.

Pro přesný postup sledujte video:

Video se připravuje ...
Zpěvačka Mista vám ukáže drdol, který teď frčí v zahraničí • VIDEO: Lukáš Dvořák


Sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.