Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka přišla o část vlasů, když zkoušela trik z Youtube!

Video se připravuje ...
Ženě její pokus sníst kukuřici pomocí vrtačky úplně nevyšel.
VIDEO: youtube
10. května 2016 | 09:55

Internet je plný nesmyslů, což potvrzují obě dvě tato videa. První se stalo virálem poté, co na něm muž snědl kukuřici za pomoci vrtačky během pár vteřin. Už to samo o sobě aspiruje na Darwinovu cenu. Ovšem k dokonalosti to dovedla dívka, která ho chtěla napodobit. 

Jedním z nejnebezpečnějších trendů poslední doby je údajně focení selfie. Při jeho pořizování zemře anebo si ublíží čím dál tím více lidí. Jenže vina není ani tak na straně samotné fotografie, spíše za ní může inteligence lidí, kteří si ji na nezvyklých, často nebezpečných místech pořizují. 

Že není dobré vinit moderní technologie, ale lidi samotné, ukazuje i poslední událost. Ta se netýká selfie mánie, ale napodobování. Týká se to většinou mladší generace, která vidí na internetu video, které vypadá zdánlivě jednoduše, a tak je nenapadne nic lepšího, než to také vyzkoušet, natočit se a doufat, že i jim to zajistí věhlasnou slávu. 

Video se připravuje ...
Muž ukazuje, jak sníst kukuřici během deseti vteřin. • VIDEO: youtube

Se stejnou motivací do toho šla určitě i mladá Číňanka z Pekingu. Po vzoru virálového videa, kde chlapík během pár vteřin sní za pomoci vrtačky kukuřici, se rozhodla pro stejný kousek. Jenže muž na videu, na rozdíl od ní, neměl dlouhé vlasy, které by se mu do vrtačky mohly zamotat. 

Dříve, než si to dívka uvědomila, udělalo nářadí své, a tak žena skončila se skalpem. Vlastně hned dvojím. Kromě toho reálného může za triumf považovat i to, že i její video se stalo virálním. Byť z úplně jiného důvodu, než prve plánovala. 

Ne všechno, co vidíte na internetu, je dobré zkoušet. V první řadě je fajn se nad věcí zamyslet a teprve poté zkoušet to, co borci na youtube, kteří jsou většinou děti Štěstěny.

Pozor, video je autentické! 

Video se připravuje ...
Ženě její pokus sníst kukuřici pomocí vrtačky úplně nevyšel. • VIDEO: youtube