Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dana Morávková věří na krásu z přírody

19. dubna 2016 | 13:11
Prezentace klienta |

Výrazné a plné rty dokážou tváři propůjčit svěžest a přitažlivost. Ženy, které mají i ve vyšším věku pevné rty, vypadají mnohem mladší. Věděla to již královna Kleopatra. Ve starém Egyptě totiž ženy používaly henu a karmín ke zkrášlování svých úst. Dnes vám ke krásným, plným a mladistvým ústům pomůže nový přípravek LipRenew™ Plump & De-Age Treatment přírodní kosmetické značky Pevonia, který dnes uvádí na trh

Každá žena touží po krásných, svůdných rtech. Výrazná ústa zdůrazňují úsměv, přitahují pozornost a sehrávají nezanedbatelnou roli v celkovém výrazu obličeje. Nejplnější rty míváme na počátku dospělosti. Bohužel s přibývajícím věkem se proměňují i rty – zmenšují se, v jejich okolí se tvoří vrásky, jejich pevnost a velikost se výrazně snižuje. Navíc s oslabováním krevního oběhu rty blednou a ztrácejí svěžest. Aby rty zůstaly mladé, hladké a sametové, je třeba jim věnovat vhodnou péči. 

Autor: Pevonia

Plné a mladistvé rty

Mnoho žen by si přálo mít krásné a plné rty. Vyplnění či zvětšení rtů mohou dosáhnout zásahem estetických dermatologů či plastických chirurgů. Tyto postupy však bývají nejen nákladné a bolestivé, ale někdy je také provází nežádoucí vedlejší účinky. Proto je možné zvolit i bezpečnější, přirozenější a neinvazivní alternativu v podobě kosmetických přípravků. LipRenew™ pomocí zvyšování počtu tukových buněk zvětšuje objem rtů, vyhlazuje je a současně odstraňuje tenké i hlubší vrásky.

Tento inovativní, hedvábně jemný krém byl vytvořen na posílení, zvláčnění a obnovení mladistvé plnosti rtů. Speciální účinná směs ingrediencí kombinuje omlazující, hydratační a regenerační účinky mořského kolagenu, kyseliny hyaluronové, bambuckého másla, skvalenu, vitaminu E (tzv. vitamínu mládí) a výtažku ze sezamových semen, která fungují jako hypodermální výplň.

Ústa jsou okamžitě po aplikaci plnější, hebčí a jemnější. Při pravidelném používání jsou pak rty hladké, hydratované, regenerované, chráněné, bez viditelných vrásek a suchých šupinek, působí plnějším a mladistvým dojmem. Přípravek účinkuje i v okolí úst, takže je účinný na tzv. kuřácké vrásky, hlubší nasolabiální rýhy a hluboké vrásky.

Přírodní péče

Jako všechny výrobky Pevonia je i LipRenew vyroben z přírodních a organických extraktů, které neobsahují alkohol, lepek, parabeny, lanolin, minerální oleje, PABA, laurylsulfát sodný nebo geneticky modifikované organismy. Jedná se o produkt schválený „Mother Earth“.

Více informací na www.pevoniaeshop.cz a www.pevonia.cz.