Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak vypadají červené oční stíny v reálu?

18. dubna 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je vyzkoušíme za vás! Co jsme testovaly tentokrát? Oční stíny, rtěnku, opalovací krém s make-upem v jednom, bronzer a krém na citlivou pokožku.


Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Podívejte se na už devátý díl, kde testuji pět kosmetických novinek:

Video se připravuje ...
9. díl redakčního testování kosmetiky • VIDEO: Igor Hellebrandt
 

Oční stíny Artdeco Eye Shadow Pearl, odstín 135 Skipper´s Love, za 149 Kč jsem zkoušela podruhé, akorát v jiném odstínu. Poprvé to byla růžová, nyní červená. Ani o jedné jsem nebyla přesvědčena, že se mi bude líbit, ale opak byl pravdou. Tyto červené stíny by se skvěle hodily například na líčení na večírek s přáteli.

S opalovacím krémem a make-upem v jednom jsem se setkala poprvé v předcházejícím videu. Teď jsem zkoušela tónovaný gelkrém Heliocare, odstín Brown, za 599 Kč. Je tekutý a mastnější. Musela jsem ho tedy více rozetřít, ale krásně se vpil. Na léto ideální pomocník!

Bronzeru od Miss Sporty Insta Glow není co vytknout. Třpytek má tak akorát, odstín 001 Sunkissed Blonde mé pleti seděl a stojí jen 79 Kč. Není nad čím váhat!
Těchto pět výrobků jsme otestovaly
Autor: Archivy firem
Dlouhotrvající rtěnka Essence mě mile překvapila krásným světle růžovým odstínem. Přestože je matná, byla lehce krémová a rty nevysušila. Zkoušela jsem odstín 23 Velvet Matt, vyjde vás na 69 Kč.

Krém A-Derma Phys-AC Hydra je určen pro suchou a citlivou pokožku. Je poměrně mastný, ale pokud trpíte na rozpraskané ruce, tento krém si s nimi určitě poradí. Seženete ho za cca 300 Kč.
Nejnovější články ze světa krásy sledujte ZDE
Autor: luh