Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak dopadl nový make-up a opalovací krém v jednom?

11. dubna 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je vyzkoušíme za vás! Tentokrát vás čekají matující pudr, lesk na rty, tužka na oči, korektor a make-up s opalovacím krémem v jednom!

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Týden uběhl a přinášíme vám už osmý díl našeho testování, kdy bez předchozích příprav testuji pět produktů.

 

Video se připravuje ...
8. díl redakčního testování kosmetiky • VIDEO: Igor Hellebrandt

Pěnový korektor od Essence Soft Touch Mousse jsem vyzkoušela v odstínu 10 Soft Beige, který byl pro mě možná příliš světlý. Nemám mu co vytknout, s kruhy pod očima si poradil, akorát musíte dávat pozor, abyste ho nenanesly až příliš, jako se to povedlo mně ve videu. Vyjde vás na 89 Kč.

Opalovací krém s make-upem v jednom od Heliocare byl pro mě úplnou novinkou. Neobsahuje olej, takže nemastí jako obyčejné opalovací krémy, proto se hodí i pro mastnější pleť. Jeho konzistence byla tužší, trochu pěnová a pracovalo se s ním dobře. Já zkoušela odstín Light. Tento výrobek stojí 599 Kč.
Tužka na oči Astor Eye Artist Luxury Kajal má zajímavé balení a kvůli tomu s ní namalujete spíše silnější a výraznější linky. Může být vhodná pro dramatické večerní líčení. Odstín byl výrazně černý s malými třpytkami. Stojí 119 Kč.

Tyto produkty jsme testovaly v osmém díle.
Autor: Archiv firem

Matující pudr od Miss Sporty So Matte Instant Matte Finish je transparentní a slouží k zafixování make-upu, díky čemuž vám bezchybný vzhled vydrží delší dobu a nebudete se lesknout. V obchodech ho seženete za 89 Kč.
Lesk na rty Artdeco Hydra Lip Booster slibuje hydrataci rtů. To nemůžu po prvním vyzkoušení zhodnotit, ale na rtech byl příjemný. Zkoušela jsem odstín 15 Translucent Salmon za 299 Kč.
Autor: luh