Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásnější prsa? Jde to s implantáty i bez!

4. dubna 2016 | 12:02
Prezentace klienta |

71 % žen přiznává, že by si přály jiná, krásnější prsa. Současná estetická medicína nabízí nepřeberné množství možností, jak prsa zvětšit a zlepšit jejich tvar. Správná volba operačního postupu i výběr typu prsního implantátu, jeho tvaru a velikosti, jsou u každé ženy různé. Řešení existuje pro každého, i pro ty z vás, které se bojí operace a jizev.

Pro ženy, které z jakéhokoli důvodu odmítají zvětšení prsou silikonovými implantáty, existuje řešení v podobě lipotransferu neboli přenosu tuku. U klientek s takto zvětšeným poprsím lze na první pohled jen těžko rozeznat, zda mají nebo nemají prsní implantát. Výsledek je naprosto přirozený, stejně jako použitý tělu vlastní materiál.

Autor: Asklepion

Lipotransfer přesune tuk tam, kde vám bude lépe slušet

Metoda lipotransferu tvaruje poprsí za pomoci vlastních tukových buněk obohacených o růstové faktory. Tuk, který se po liposukci bez užitku vyhazoval do koše, je přitom tím nejlepším implantátem – tělu vlastní tkání. Organismus tak přijímá pouze vlastní buňky. Klinika Asklepion používá k „přesouvání tuku“ špičkový systém, který dokáže počet uchycených buněk navýšit až o více než polovinu. Pomocí lipotransferu lze prsa zvětšit o jednu až dvě velikosti a po zákroku nezůstávají jizvy. Tuk se do poprsí vpravuje injekčními vpichy a prsa si zachovávají přirozený vzhled. Po zákroku se nedoporučuje nosit kompresní prádlo.

Lipotransfer? Štíhlejší postava a větší prsa v jednom

Přenesení tukových buněk z míst, kde klientům vadí, například z břicha, tam, kde chybí (prsa, tváře) je v současnosti velice populární. Vše se děje při jediné operaci, při jedné celkové anestezii. Celá operace trvá 2-3 hodiny. Velice důležitou fází je oddělení tukových a kmenových buněk od nepotřebných a nevhodných látek. Jedině tak se zajistí stabilita tuku použitého pro zvětšení objemu v jiné partii, například v prsou. Takto upravený vlastní tuk pacienta je přirozený výplňový materiál té nejvyšší kvality.

Autor: Asklepion

Co můžete ještě čekat od liposukce?

Chirurgové kliniky Asklepion kromě toho, že umějí tuk odsátý při liposukci použít jako výplňový materiál pro zvětšení prsou, nebo třeba vyhlazení vrásek, mají jako jediní v Česku k dispozici radiofrekvenční liposukci BodyTite. Tak odsaje tuk, podobně jako vibrační liposukce, ale zároveň působí na povrchu kůže nad odsávanou oblastí tepelnou energií, a tak kůži současně vypíná a vyhlazuje. Po liposukci v Asklepionu vám nezůstanou žádné nerovnosti, ani povolená kůže. Domluvte si nezávaznou konzultaci s nejvyhledávanějšími chirurgy u nás a získejte ještě do léta dokonalé tělo.