Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Máte krátké řasy? Víme, jak na ně!

14. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Pohled do očí s krásnými dlouhými řasami se nikdy neokouká a je snem mnoha žen. Přestože dobrá řasenka zvládne ledacos, není nad to, když máte takové řasy přirozeně. Byla k vám příroda skoupá? Nevadí, vypěstujte si je!

Matka příroda bývá rozmařilá, a tak zatímco u jednoho na přednostech nešetří, u jiného zase tolik nerozdává. Smyslně rafinované oči orámované hustým vějířkem dlouhých řas je trend, který z módy nikdy nevyjde. Mají zrovna vaše řasy do zmiňovaného ideálu daleko? Nezoufejte. V dnešní době se už nemusíte spoléhat na to, co vám (ne)bylo naděleno, a můžete si hravě dopomoci k žádoucímu výsledku sama! Navíc bez nutnosti návštěvy drahých kosmetických salonů, kde byste za opakované prodlužovací procedury utratila horentní sumy.

Jen kvalitní řasenka nestačí

Kvalitní kosmetika, kleštičky nebo kulma, nalepovací řasy… to všechno jsou pomocníci, jejichž služeb můžete při zvýrazňování očí využít. Doporučujeme především nepodcenit výběr kvalitní řasenky, která by řasy měla nejen zvýraznit, ale také hydratovat a chránit před lámáním. Tito pomocníci svou práci jistě odvedou v rámci možností dobře, ale jejich služba končí v momentě, kdy přichází na řadu odličování. Ano, jejich efekt je pouze dočasný. A teď si představte, že se každé ráno vzbudíte s dokonalými řasami, které si nežádají žádné další úpravy, a přesto vypadají neodolatelně, jako byste byla nalíčená. Nemusíte se omezovat ani ve svých oblíbených činnostech – koupání, saunování, sportování a dalších aktivitách, kde by dříve hrozilo, že se líčení rozpije a rozteklá řasenka vám vytvoří kolem očí nevzhledná kola.

RevitaLash® Volumizing Mascara - vysoce účinná černá nebo hnědá řasenka k posílení řas a dodání objemu. Více na www.revitalashczech.cz
Autor: RevitaLash®

Zázračný účinek peptidů

Pochopitelně je tu možnost nechat si řasy prodloužit v profesionálních salonech. Nicméně pamatujte, že pokud jsou vaše řasy slabé a řídké, technika lepení řasy na řasu pro ně bude představovat velkou zátěž. Až se jednou rozhodnete ty umělé nedoplňovat a vrátit se ke svým přírodním, je velmi pravděpodobné, že budou v ještě zbědovanějším stavu, než byly původně. O tom tu ale řeč není – existují totiž speciální přípravky, které si můžete snadno aplikovat sama. K dostání jsou různé typy a konzistence – například růstová séra, kapky či řasenky s účinným složením zlepšujícím kvalitu řas. Ne vždy je však zaručena účinnost.

Sérum na obočí RevitaBrow® ADVANCED. Více na www.revitalashczech.cz
Autor: RevitaLash®

Na trhu je dostupné velké množství takových produktů a vyznat se v nich není jednoduché. Poohlédněte se po ověřených přípravcích, které jsou bezpečné a ověřené lékaři. Všechny tyto podmínky splňuje sérum na řasy, které je přímo vyvinuté očním lékařem a na trhu je již deset let.  V současné době je v prodeji i v České republice, kde opět dokazuje, že je právem jedničkou ve své kategorii. Sérum na řasy RevitaLash® ADVANCED původně vyvinul oční lékař Michael Brinkenhoff pro svou ženu, která během léčby rakoviny přišla o své dříve krásné řasy. Avšak nečekaná účinnost a zájem ostatních přiměl Dr. Brinkenhoffa, aby začal vyvíjet celou kolekci těchto produktů, které jsou nyní nabízeny ve více než 80 zemích světa. RevitaLash® obsahuje speciální patentovanou směs peptidů a rostlinných výtažků, které řasy prodlouží a zahustí již během 3-8 týdnů. Někdy se jedná až o dvojnásobek původní délky! Stejně úspěšné je i sérum na obočí RevitaBrow® ADVANCED, které si poradí i se zcela vytrhaným nebo prořídlým obočím.

Sérum na řasy RevitaLash® ADVANCED se nanáší 1x denně ke kořínkům řas. Výsledky se objeví už za 3-8 týdnů!
Autor: RevitaLash®

S přípravky stimulujícími růst řas, vlasů nebo obočí si dopřejete zkrášlující kúru v klidu a pohodlí domova, aniž byste se museli kamkoliv objednávat nebo docházet. Zařadíte-li tuto péči o řasy mezi vaše pravidelné kosmetické rituály, můžete se již brzy těšit na skvělé výsledky.