Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kosmetika, na kterou celebrity nedají dopustit: Můžete si ji dovolit i vy!

  • Kate jako něžná kráska
    1. března 2016 | 06:00

    Myslíte si, že slavné krásky věří pouze luxusním kosmetickým produktům, které jsou úplně mimo rozpočet nás, obyčejných smrtelnic? Pak jste na omylu. I v drogeriích, parfumeriích nebo lékárnách totiž dokážete koupit zázraky, na které VIP nedají dopustit. Které to jsou?

  • Eucerin Aquaphor, 219 Kč

    Autor: profimedia/archiv firem

    Máte-li problémy se suchou pokožkou – jako například Charlize Theron, Nicole Kidman nebo Beyonce – pak je tento krém to pravé pro vás. Úžasně dokáže vyživit a ochránit pleť a přitom vám rozhodně nezruinuje peněženku. Dopustit na něj nedá ani herečka Lucy Liu, která bez něj nedala ani ránu během natáčení v zimě a mrazu.

  • Benefit Benetint, 600 Kč

    Autor: profimedia/archiv firem

    Tekuté multilíčidlo, které využijete jako tvářenku nebo lehkou rtěnku, navíc zabalené v krásném stylovém obalu, to je Benetint od Benefitu. Oblíbily si ho například Eva Mendes, Amy Adams nebo Nicole Kidman, která si nemůže vynachválit jak praktickou aplikaci, tak výdrž produktu.

  • Vaseline Original, 75 Kč

    Autor: profimedia/archiv firem

    Čistá kosmetická vazelína je produktem, na který nedá dopustit většina celebrit. K ošetření suché pokožky celého těla, ale například i rtů si ji oblíbily nejen Jennifer Aniston, ale i Tyra Banks nebo Jennifer Lopez. Některé herečky ji dokonce používají jako rozjasňovač, aby docílily "šťavnatého" looku. Při ceně 75 Kč za 100 ml je to učiněný zázrak.

  • Bi-Oil, 299 Kč

    Autor: profimedia/archiv firem

    Těhotné celebrity mají hrůzu ze strií stejně jako my. Hodně z nich, v čele s Kim Kardashian, si během těhotenství zamilovalo masáž napínající se kůže Bi-Oilem, aby byla pružná a nepopraskala. Jeho olejovou texturu si ale užijete, i když zrovna těhotná nejste, protože skvěle udržuje pokožku hydratovanou. Prostě ho použijte místo tělového mléka.

  • The Body Shop Body Butter, 299 Kč

    Autor: profimedia/archiv firem

    Slavné hollywoodské ženy jsou jasným důkazem, že za tělovou kosmetiku se nevyplatí utratit tisíce. Jak jinak si totiž vysvětlit, že i velmi náročná Victoria Beckham sáhne po produktu, který si mohou dovolit i obyčejné smrtelnice? Jejím zamilovaným je výživné tělové máslo od značky The Body Shop, které se prodává v široké řadě vůní – od sladkých ořechových přes vanilkové a čokoládové až po ovocné.

  • Purity Vision, kokosový olej, 197 Kč

    Autor: profimedia/archiv firem

    Kokosový olej je nepostradatelným pomocníkem australské modelky Mirandy Kerr a není prý jediný den, v kterém by se bez něj obešla. Kromě toho, že ho používá jako výživu pro své vlasy, čtyři kávové lžičky jsou také každodenní součástí jejího jídelníčku.

  • Nivea, univerzální krém, 50 Kč

    Autor: profimedia/archiv firem

    Zajímá vás, v čem vězí kouzlo krásné a mladistvé pleti Kate Winslet? Věřte tomu nebo ne, ale krásná herečka na svůj obličej prý nenanese nic jiného než klasický univerzální krém Nivea v modré plechové krabičce. Dokáže pleť vyživit, hydratovat a přitom neobsahuje žádné konzervační látky ani silikony. A navíc voní jako dětství.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.