Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou:: Jak obstály make-up a linky od Miss Sporty?

2. března 2016 | 10:00

Ztrácíte se v novinkách, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je vyzkoušíme za vás! 


Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

První díl našeho testování, kdy náhodným výběrem a bez předchozích příprav testuji tři výrobky na kameru, vyšel už minulý týden. Zhlédnout ho můžete TADY.

Video se připravuje ...
Testování kosmetiky, 2. díl • VIDEO: Adam Balažovič

Jako první přišel na řadu primer a make-up od Miss Sporty Insta Glow. Slibuje to, co umí photoshop – krásnou sjednocenou pleť bez sebemenší chybičky. Já osobně primer nepoužívám, ale v tomto případě mě překvapilo, že když jsem na jednu půlku obličeje nanesla primer, make-up se nanášel znatelně snadněji než na druhou půlku obličeje, kde jsem primer nepoužila. V případě Insta Glow tudíž doporučuji koupit dohromady oba výrobky. 

Druhým testovaným výrobkem byly voděodolné tekuté oční linky od Miss Sporty Pump Up Booster. Mají opravdu silnou pigmentaci a na mě byly tekuté až až, mám raději fixy, protože ne vždy se mi podaří namalovat perfektní linku. Pro zkušenější je ale mohu doporučit, držely krásně a mé citlivé oči je snesly bez problémů. 

Do třetice jsem vyzkoušela rtěnku v tužce od NYC. Ten samý výrobek, akorát v jiném odstínu, jsem testovala minule a můj názor se nezměnil. Tentokrát jsem vyzkoušela perleťový odstín růžové, byl jemný a hodně třpytivý. Můj šálek kávy to není, ale proč ne? Pracuje se s ní hezky a díky jejímu tvaru můžete dobře vykreslit okraje rtů. 

Na další díl se můžete těšit zase za týden. Více informací o trendech v kosmetice najdete ZDE!

Autor: luh