Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Došla vám řasenka? Vyrobte si ji z Oreo sušenek, radí blogerka!

Blogerka vám ukáže, jak si doma vyrobit řasenku ze sušenek
27. února 2016 | 06:00

Na internetu najdete mnoho různých kosmetických návodů a triků, které vás naučí něco nového nebo vám usnadní život. Tentokrát jsme však narazily na jedno z nejbizarnějších beauty videí vůbec. Podívejte se, jak si blogerka vyrobí řasenku ze slepovaných sušenek Oreo. Co na to říkáte?

Kvalitním beauty blogerkám opravdu vděčíme za řadu užitečných tipů, které nám pomáhají vyřešit nejrůznější kosmetické problémy. A ačkoliv některé rady ze začátku vypadají bláznivě, většinou opravdu fungují. Například prodloužení řas pomocí vatového tamponku nebo malování perfektních očních linek pomocí obyčejné lžičky.

Tak trochu jiná řasenka

Mladá vlogerka Catharine Ward přišla s revolučním, ale poněkud bláznivým nápadem, jak si doma vyrobit řasenku ze sušenek Oreo. Ty jsou ve světě stejně oblíbené jako u nás například piškoty nebo sušenky BeBe.

Výroba vlastní řasenky začíná, jak jsme čekaly, poněkud netradičně. Blogerka nejdříve všechny slepované sušenky oddělí od sebe a důkladně odstraní barevnou náplň, která je spojovala. Poté je vloží do sáčku a rozdrtí pomocí lžíce na jemný prášek. Rozdrcené sušenky nasype do mističky a zalije je trochou vody. Nakonec přidá trochu báze pod oční stíny a celou směs důkladně promíchá a naplní jí předem připravenou a důkladně vydezinfikovanou nádobu od balzámu na rty. Tuto směs pak pomocí klasického kartáčku z řasenky nanese na řasy.

Vlogerka Catharine je bezesporu velmi kreativní, ale my v redakci raději zůstaneme u staré ověřené klasiky. A to i kdybychom si pro řasenku musely jet přes půl města. Co vy?

Přesný postup najdete ve videu:

Video se připravuje ...
Výroba řasenky z Oreo sušenek • VIDEO: youtube.com