Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Suchá pokožka: Se správnou péčí se horké koupele vzdát nemusíte

8. února 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Koupel je super. Bublinky, nádherná vůně, tlumené osvětlení, pohoda, nejlepší s oblíbenou hudbou. Dokonalý relax, který dokáže smýt tmavost zimných dní a potěší i bolavou duši.

Jenže i tato super idyla má malý háček. Dlouhé máchání se v teplé vodě nesvědčí žádné pokožce, a už vůbec ne suché a citlivé. Co s tím? Vzdát sa tohoto božského požitku, jedné z radostí chladných dní? Ani za nic!

Takže znovu. Nádherná vůně, tlumené osvětlení, pohoda a oblíbená hudba zůstávají. Těšíte se? My ano. A teď příjde to nejlepší. Potěšení pro každou pokožku, speciálně pro suchou – olej. A ne ledajaký, ale od naší oblíbené společnosti Bioderma.

Autor: Bioderma

Atoderm sprchový olej je lahůdkou, kterou když pocítite na vlastní kůži, jiný už nebude chtít. A víte, co je na tom nejlepší, že si ho můžete přidat i do koupele. Jste rády? My nesmírně. Už žádné kompromisy mezi potěšením a zdravím pokožky. S novinkou Bioderma Atoderm Sprchový olej je dovolené všechno. Rychlovka ve sprše i koupel ve vaně. Tento tekutý poklad perfektně čistí, vyživuje, zvláčňuje, ošetřuje a chrání. Unikátní patent Skin Barrier Therapy chrání suchou pokožku před podrážděním a případným zánětem. Co víc si můžete přát? Už jen nějakého fešáka, který vám umyje záda, protože žádné místo na vašem těle si nezaslouží zůstat bez povšimnutí, když si vyberete Atoderm Sprchový Olej.

Autor: Bioderma
Autor: Bioderma


Toužíte po tomto jemném, hedvábném dotyku? Nic není jednodušší! Sledujte nás na BIODERMA_CZECH Instagramu, nafoťte se s vaším oblíbeným výrobkem Atoderm, označte fotku #skinbodyguard a horká novinka může být vaše.

Autor: Bioderma


Více informací naleznete na www.bioderma.com