Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kosmetické novinky loňského roku, které musíte mít i letos!

  • 25. ledna 2016 | 06:00

    Výrobci kosmetiky se snaží udržet krok s dobou a neustále chrlí nové krémy, vůně, řasenky, sprcháče… Prostě cokoliv. Některých si ani nevšimnete, některé použijete jednou a zapomenete na ně, ale jsou i takové, které se vyplatí koupit zase a používat je i v novém roce. Nám v redakci se osvědčily tyhle a nedáme na ně dopustit!

  • Dermacol 16h Lip Colour, 229 Kč

    Dermacol 16H Lip Colour odstín 04, 229 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Říká se tomu lak na rty a jde o dvoufázovou barvu. Nejdříve nanesete barevnou část, necháte minutu zaschnout a pak přetřete leskem. Báječné je, že se můžete vášnivě líbat, vypít pět kafíček a utírat si rty ubrouskem, a rtěnka vydrží, dokud ji neodlíčíte. Ideálně odličovači na bázi oleje. Drží totiž opravdu jako přibitá.

  • Suchý šampon Aussie Miracle, 179 Kč

    Aussie Balzám na vlasy Miracle Hair, 180 Kč, koupíte v síti drogerií DM
    Autor: archiv firem
    Když spěcháte, nemáte po ránu čas na mytí vlasů a potřebujete, aby vám účes vydržel ještě jeden den, jsou suché šampony prostě geniální. Tenhle obsahuje škrob z kořene rostliny maniok, který vstřebává mastnotu, a výtažek z jojobových semínek, který pečuje o vlasy. Navíc příjemně voní a dá se používat i místo tužicího gelu jako stylingový přípravek.

  • Pěna a sůl do koupele Tetesept, 50 Kč

    Tetesept sůl a pěna do vany, 50 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Sůl, nebo pěnu? Tuhle otázku už si při relaxaci ve vaně nebudete muset pokládat. Novinka z řady krémovo-pěnivých solí ve variantě Medové mléko má výhody pěnové koupele a mořské soli. Když si k tomu navíc představíte hřejivou vůni medu, je vám jasné, že požitek bude zcela luxusní.

  • Lak na nehty s gelovým efektem Yves Rocher, 70 Kč

    Yves Rocher Lak na nehty s gelovým efektem, 70 Kč, koupíte na www.yves-rocher.cz
    Autor: archiv firem
    Loňský rok se nesl ve znamení gelových laků na nehty. Nemusí se zapékat, ale už tím, že je nanesete na nehty a působí na ně světlo, vlastně částečně vytvrdnou, takže se jen tak neoloupou a vydrží i mytí nádobí. My byly nadšené z letní kolekce Yves Rocher. Nádherné barvy, praktické štětečky na nanášení a dlouhá výdrž. Víc už od laků chtít nemůžeme.

  • Sprchový olej Rituals, 210 Kč

    Rituals sprchový olej Sheng Shui, 210 Kč, koupíte na www.rituals.cz
    Autor: archiv firem
    Sprchový olej Sheng Shui ctí principy východního učení, nádherně voní po bílém lotosu a na kůži vytváří v kombinaci s vodou jemnou pěnu. Navíc pokud ho použijete, nemusíte už na tělo používat krém, protože pokožka je po koupeli nádherně hebká, hydratovaná a voňavá.

  • Make-up Rimmel Lasting Finish 25h, 189 Kč

    Rimmel Lasting Finish 25H, 189 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Všichni vizážisté a kosmetičky tvrdí jediné: absolutně nejdůležitější je dokonale sjednocená pleť, zbytek už jsou jen třešničky na dortu. Na to se báječně hodí tento dlouhotrvající make-up, který obsahuje zklidňující komfortní sérum. Na pleti jej tedy necítíte, a přesto vydrží perfektní až do večerního odlíčení.

  • Alterna Caviar CC Cream, 762 Kč



    Alterna Caviar CC Cream, 762 Kč, koupíte na www.salononline.cz
    Autor: archiv firem
    CC krém na pleť jistě znáte, ale slyšely jste už o CC krému pro vlasy? Je vhodný pro všechny typy vlasů a šetří čas tím, že se jednoduše postará o vše. Vlasy hydratuje, dodává jim lesk, vyhlazuje je a zjemňuje, působí proti lámavosti a chrání je při tepelném stylingu. Výsledek? Dokonale vyhlazené vlasy, které jsou perfektně hydratované, lesklé, hedvábně jemné a silné.

  • Parfém Sensai The Silk, 3490 Kč

    Dámská vůně Sensai The Silk, 3490 Kč, koupíte v parfumeriích Douglas
    Autor: archiv firem
    První vůně, kterou japonská značka Sensai uvedla na trh, je jako něžný závoj speciálně namíchaný pro rafinované ženy, které vědí, že vůně nemá přebít jejich osobnost, ale podtrhnout ji. Je něžná, chytrá a zároveň moderní.

  • Manufaktura, BB krém, 249 Kč

    Manufaktura BB krém s bambuckým máslem, 249 Kč, koupíte na www.manufaktura.cz
    Autor: archiv firem
    Na BB krémy už jsme si zvykly a čekáme, že budou dokonalé. Loňská novinka od Manufaktury naše očekávání splnila, a ještě je o kousek překonala. Jejich BB krém sjednocuje barvu pleti a přináší výhody denního krému, a navíc je extra jemný a chlubí se přírodním složením. Pleť je po něm opravdu vyhlazená a svěží.

  • L´Occitane, sprchový gel, bambucké máslo, 324 Kč

    L´Occitane sprchový gel bambucké máslo a med, 324 Kč, koupíte na www.loccitane.cz
    Autor: archiv firem
    Edice s bambuckým máslem a ekologickým levandulovým medem je nejen neuvěřitelně sladce voňavá, ale i pečující a zvláčňující. Super je tělový peeling s cukrovými krystalky a drcenými částečkami skořápek vlašských ořechů. A pro citlivou pokožku i jemný sprchový gel. Bez téhle dvojice vaše koupelová extáze nebude nikdy úplná.

  • Saloos, bio šípkový olej, 159 Kč

    Saloos Extra bio šípkový olej, 158 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Samoopalováky užijeme většinu roku, ale najít takový, který nebude plný chemie a po jehož aplikaci nebudete vypadat jako gepard, to je hledání pro Sherlocka. Proto nás uchvátila novinka přírodní kosmetiky Saloos – bio šípkový olej. Ten má za úkol hydratovat a vyživovat pleť a jako „vedlejší“ efekt přirozeně obarví kůži tak, že vypadá opáleně. A bez jakékoli zátěže! Za nás jde o naprosto převratnou novinku.

  • Alcina Hyaluron Gel, 740 Kč

    Alcina Hyaluron gel, 740 Kč, koupíte na www.alcina.cz
    Autor: archiv firem
    Bez uměle dodané kyseliny hyaluronové začne časem naše pleť vadnout, šednout, průsvitnět a bude plná vrásek. To není dobrá vidina, takže nám nezbývá než pleti tuhle látku dodávat. Ideální je trojkombinace pleťového gelu, krému a očního krému z řady Hyaluron. Gel má tak jemnou konzistenci, že se vsákne i do hlubších vrstev kůže, a krémy tak zajistí dokonalou hydrataci.

  • Nivea, perlové sérum, 400 Kč

    Nivea Perlové sérum proti vráskám Q10 plus, 400 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Perlové sérum proti vráskám Q10 Plus je unikátní v tom, že výrobci výživnou látku ve vysoké koncentraci vložili do malých perel, které plavou v hydratačním gelu. Když zmáčknete dávkovač, perly se rozmělní, koenzym se smíchá s gelem a vznikne čerstvé sérum s velkými účinky. Doporučujeme používat ho každý večer pod noční krém.

  • eos, balzám na rty, 159 Kč

    eos balzám na rty, 159 Kč, koupíte v síti drogerií DM a Rossmann
    Autor: archiv firem
    Legendární přírodní balzám na rty si oblíbily nejen ženy a blogerky, ale i celebrity jako Miley Cyrus, Jennifer Lopez nebo Christina Aguilera. Teď je k dostání i u nás. Jeho složení je zcela přírodní a vévodí mu včelí vosk v kombinaci s přírodními oleji, takže o vaše rty pečuje a zanechává je hebké a vláčné.

     

    Všechny produkty i s informací o ceně najdete v naší fotogalerii:

     

Autor: Majka Dvořáková, Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.