Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Plesový účes podle zpěvačky Misty. Vyzkoušejte ho!

Mista vám ukáže, jak si učesat účes na ples!
15. ledna 2016 | 12:00

Chystáte se na ples, vybíráte krásné šaty a přemýšlíte, jaký účes bude pro vás ten vhodný? Nechte se inspirovat novým dílem MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista a Lucie Janyšková, senior stylistka ze salonu Petra Měchurová, ukážou, jak si vytvořit jednoduchý a efektní účes na ples, který zvládnete v pohodlí domova za pár minut.

Na to, abyste si vytvořila výčes na ples, budete potřebovat pouze jednu gumičku, jednoduchou vlasovou výplň, sponky a lak na vlasy.

Nejdříve si vyčešte hladký vysoký culík a upevněte ho gumičkou. Na temeno hlavy umístěte výplň a připněte ji sponkami, aby pevně držela a váš účes vydržel celou noc. Vlasy v culíku natupírujte a jemně přehoďte přes výplň.
S vlasy si můžete pohrávat a zkoušet je česat do směru, který vám nejvíce vyhovuje. Nakonec vlasy upevněte nad čelem sponkou, uhlaďte a zalakujte.
Jednoduchý účes pro dlouhé vlasy na ples máte hotový.

Na to, abyste zjistili přesný postup a uměli výčes šikovně učesat, sledujte video:

Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.