Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIDEO: Známe výsledek velké vánoční soutěže!

23. prosince 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Chcete omladit obličej ? Nebo zredukovat vrásky ? Vymodelovat postavu nebo zlepšit kvalitu pleti?

To vše jste mohli získat zcela zdarma v rámci velké vánoční soutěže, kterou vypsala  AURUM AESTHETIC CLINIC – klinika plastické a estetické medicíny, která se specializuje na omlazení a redukci vrásek ambulantní cestou, tedy bez hospitalizace a bez narkózy.

Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

Stačilo na facebooku  tohoto pracoviště označit stránku To se mi líbí a do komentáře napsat, jaký zákrok by vám udělal radost jako dárek pod stromečkem. Pak už stačilo jen čekat, zda se právě na vás při losování neusměje štěstí. Jednomu výherci totiž  klinika jeho přání splní.

„Nabídka, ze které se dalo vybírat, byla opravdu bohatá, říká MUDr. Milena Vojtíšková, ředitelka AURUM AESTHETIC CLINIC. Krom miniinvazivního faceliftu, omlazení obličeje či redukce vrásek jsme nabízeli vypnutí kůže obličeje, krku, dekoltu či rukou, zvětšení rtů, redukci nadměrného pocení, obnovu růstu vlasů, redukci žilek či pigmentových skvrn, redukci celulitidy, léčbu akné a jeho důsledků, operaci očních víček a řadu dalších“, dodává MUDr. Vojtíšková.

Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

A jak vše dopadlo ?

Podívejte se, kdo se stal šťastným výhercem! Losování za přítomnosti kamery provedla šarmantní herečka Miluška Bittnerová!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: AURUM AESTHETIC CLINIC