Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Soutěž s Palmolive Naturals: Hýčkejte své tělo a mysl

21. prosince 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Podstatným faktorem na cestě k uvolněné mysli a sebevědomému vystupování je čistota a celodenní pocit svěžesti. Věrné spojence v zajišťování svěží nálady představují přípravky Palmolive Naturals. 

V produktech Palmolive Naturals se skrývají pečlivě vybrané přísady z toho nejlepšího, co nabízí příroda. Důmyslné kombinace přírodních složek vyživují pokožku a zanechávají příjemnou vůni. Řada Palmolive Naturals obsahuje sprchové gely, pěny do koupele, tekutá i tuhá mýdla navržená tak, aby si každý našel variantu, která mu nejvíce vyhovuje.

Záležet přitom bude jenom na vás, zda se chcete nechat opečovávat extrakty mandlí, oliv nebo vanilky, dopřávat si přírodní hydrataci nebo si vychutnat požitek sladký jako med. Vůně Palmolive obohatí váš den o stimulující harmonický okamžik a potřebnou dávkou odpočinku. Ať už hledáte povzbuzující nebo naopak relaxační aromatický zážitek, s produkty Palmolive Naturals se nemůžete splést.

Autor: Colgate Palmolive

Díky soutěži máte nyní jedinečnou příležitost vyhrát sadu Palmolive Naturals Milk & Honey. Ta obsahuje zvláčňující sprchové mléko Palmolive Nourishing Delight s výtažky z medu a aloe vera. Dále je součástí dárkové taštičky pěna do koupele Palmolive Nourishing Delight obohacená o hydratační mléko, výtažky z medu a aloe vera a také o vitamínový komplex. V taštičce najdete i tekuté mýdlo Palmolive Nourishing, díky němuž budou vaše ruce neustále hebké.

Soutěž o sadu Palmolive Naturals Milk & Hoeny byla ukončena. Výherci, kteří získali zvláčňující mléko a další kosmetiku jsou:

Švenková Jitka, Praha
Dzurová Věra, Mariánské Lázně
Urbanová Simona, Čelákovice
Šedivá Eva, Hořice
Žihalová Anna, Praha

Gratulujeme!