Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kosmetické dárky na poslední chvíli: Dárkové kazety nekupujte

  • 22. prosince 2015 | 06:00

    Zjistili jste, že vám chybí ještě nějaký dárek? Kosmetika je řešení, které neurazí snad žádnou ženu. Pokud to ale jde, vyhněte se dárkovým kazetám. Dávají totiž jasně najevo, že jste je kupovali na poslední chvíli. Místo toho sáhněte po nějaké osvědčené klasice. Těmito tipy jistě oslníte.

  • Parfém Hugo Boss Ma Vie

    Hugo Boss Ma Vie, 1499 Kč (30ml)
    Autor: archiv firem
    Hugo Boss Ma Vie je přesně tou vůní, která by se dala označit jako "univerzální". Není divu, že se během posledních pár měsíců stala nejprodávanější vůní roku 2015. Kromě toho, že voní velmi jemně a svěže, v ní naleznete i stopy jasmínu. To je přesně ten důvod, proč ji milují ženy všech věkových kategorií. Hodí se jak pro přítelkyni, tak pro maminku či tchyni.

    Kolik stojí?

    30 ml pořídíte za 1490 Kč v parfumeriích Fann.

  • Balzám na rty eos

    eos balzám na rty, 159 Kč, koupíte v síti drogerií DM a Rossmann
    Autor: archiv firem
    Chybí vám jen nějaká drobnost? Pak určitě sáhněte po balzámu na rty eos. Tyto balzámy jsou barevné, neskutečně voňavé a mají zajímavý design. Navíc obsahují jen přírodní složky a skutečně umějí rty ošetřit a hydratovat. Tento balzám si oblíbily ženy po celém světě, včetně celebrit jako Miley Cyrus, Kim Kardashian nebo Jennifer Lopez. Od letošního podzimu je navíc konečně seženete i v českých drogeriích.

    Kolik stojí?

    Balzám na rty pořídíte za 159 Kč v drogeriích DM.

  • Oční stíny Urban Decay Naked

    Urban Decay paletka očních stínů Naked, 1360 Kč, koupíte v síti parfumerií Sephora
    Autor: archiv firem
    Legendární paletkou Naked od značky Urban Decay potěšíte každou ženu, která si potrpí na líčení očí. Paletky obsahují dvanáct stínů, které se hodí jak na denní líčení, tak na večerní dramatický look. Jsou dokonale pigmentované, nepráší a na očích vydrží celý den. Vybírat můžete celkem ze čtyř barevných škál, z nichž jedna je hezčí než druhá!

    Kolik stojí?

    Paletku dvanácti stínů pořídíte za 1360 Kč v parfumeriích Sephora.

     

  • Pleťový krém Nivea

    Nivea Denní a noční krém proti vráskám Pure Natural
    Autor: archiv firem
    Co je na pleťovém krému Pure & Natural od značky Nivea tak speciálního? Vězte, že právě ten nepoužívá k péči o svou pleť nikdo jiný než vévodkyně z Cambridge Kate Middleton. Krém, který seženete v každé drogerii i supermarketu, se chlubí přírodním složením a je vhodný i pro citlivou pleť. Pokud se pro něj rozhodnete, přihoďte k němu i noční variantu, když už jsou ty Vánoce...

    Kolik stojí?

    50 ml krému Pure & Natural proti vráskám pořídíte za 250 Kč.

     

  • Rtěnka MAC Russian Red

    Mac Cosmetics Lipstick odstín Russian Red, MAC, 450 Kč
    Autor: archiv firem
    Je-li nějaká rtěnka, po které touží každá žena, pak je to jednoznačně nějaká od MAC Cosmetics. Tyto rtěnky jsou pověstné svou vysokou pigmentací a výdrží, a navíc nabízejí opravdu širokou škálu barev. Pokud nechcete šlápnout vedle, sáhněte po odstínu Russian Red. Jedná se o klasickou červenou, která sedne skoro každému.

    Kolik stojí?

    Rtěnku pořídíte za 450 Kč v prodejnách MAC Cosmetics.

  • Šípkový olej Saloos

    Saloos Extra bio šípkový olej, 158 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Pokud hledáte dárek pro zralou ženu, přírodním pleťovým olejem nic nezkazíte. Když navíc sáhnete po tomto od Saloos, může vás navíc hřát pocit, že podporujete českého výrobce kosmetiky. Šípkový olej je v biokvalitě a kromě toho, že pomáhá zpomalit proces stárnutí, dokáže jeho přirozeně načervenalá barva pokožku také okamžitě barevně sjednotit.

    Kolik stojí?

    20 ml šípkového oleje Saloos pořídíte za 159 Kč v síti drogerií DM.

     

  • Krém na ruce s bambuckým máslem L´Occitane

    L´Occitane krém na ruce s bambuckým máslem, 610 Kč, koupíte na www.loccitane.cz
    Autor: archiv firem
    Po sametově hebkých rukou touží každá žena. Krém na ruce by jako dárek měl být ovšem nejen účinný, ale také by měl nějak vypadat. Oba požadavky dokonale splňuje krém s 20 procenty bambuckého másla od francouzské značky L´Occitane. Rychle se vsakuje, hydratuje, nemastí a nádherně voní. O ruce zkrátka opravdu pečuje.

    Kolik stojí?

    150 ml pořídíte za 610 Kč v prodejnách L´Occitane.

  • Maska na vlasy Damaged LUSH

    LUSH rozpustná olejová maska Damaged, 285 Kč, koupíte na www.lush.cz nebo v prodejnách LUSH
    Autor: archiv firem
    Maska na vlasy, která vypadá jako porce čokolády? Pro britskou kosmetickou značku LUSH není nic nemožné! Pokud hledáte dárek pro ženu, která si zakládá na své pěstěné hřívě, tohle je to pravé. Kostičku nebo její část jednoduše rozpustí v horké vodě, ještě teplou nanese po celé délce vlasů a nechá působit tak dlouho, kolik bude mít času. Přírodní oleje s božskou vůní o ni budou pečovat jako o královnu.

    Kolik stojí?

    Rozpustnou olejovou masku LUSH pořídíte za 285 Kč v prodejnách LUSH.

  • Pěna do koupele Rituals

    Rituals pěna do koupele Hanami Dream, 395 Kč, koupíte na www.rituals.cz
    Autor: archiv firem
    To nejlepší, co můžete někomu darovat, je chvilka, kterou bude mít sám pro sebe. Což by se mohlo snadno povést například s pěnou do koupele. Tato od značky Rituals má nejen krásné balení, ale také schopnost vyživit a zvláčnit pokožku. Kromě toho, že umí vytvořit opravdu bohatou a krémovou pěnu, velmi intenzivně voní po třešňovém květu a rýžovém mléce.

    Kolik stojí?

    500 ml koupelové pěny Hanami Dream pořídíte za 395 Kč v prodejnách Rituals.

     

  • Pleťové sérum Estée Lauder

    Estée Lauder Intenzivní noční sérum pro obnovu pleti Advanced Night Repair, 1571 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Legendární protivráskové sérum Advanced Night Repair od značky Estée Lauder potěší každou ženu, které už bylo 30 let. Ve světě kosmetiky je totiž naprostým pojmem a skoro by se dalo říci, že už se nejedná o kosmetiku, ale o čistou magii. Pár kapek rozetřených na odlíčený obličej a dekolt každý den předtím, než se chystáte ulehnout do peřin, dokáže s vaší pletí hotové zázraky. Tmavé kruhy pod očima, nejednotný tón pleti, mimické vrásky a černé tečky? To všechno s touhle kouzelnou lahvičkou mizí neuvěřitelně rychle.

    Kolik stojí?

    30 ml pořídíte za 1570 Kč v síti parfumerií.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.