Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trpíte kožním onemocněním? Víme o zázračné léčbě!

9. prosince 2015 | 15:51
Prezentace klienta |

Kožní onemocnění patří bezesporu mezi ta méně příjemná, ovšem velice častá.  Existují různé formy těchto nemocí postihující kůži v drobném či až kritickém rozsahu. Každý z nás se alespoň jednou v životě setkal s lehčí formou onemocnění kůže a to s akné. Co ale dělat pokud trpíte závažnější formou? A jak ji efektivně léčit?

Pokud jste někdy v životě trpěli kožním onemocněním, jistě víte, jaké to je vyrovnávat se s takovým postižením a jaká omezení tyto nemoci přináší. Pomineme-li záněty pokožky, svědění, krvácení a jiné bolestivé projevy, pak se pacienti nejhůře vyrovnávají s estetickou stránkou věci. Samozřejmě se snaží vyzkoušet nejrůznější možnosti léčby, ne vždy však úspěšně. Derma Medical Clinic proto nabízí revoluční řešení léčby dermatologických onemocnění. Jedná se o nejefektivnější proceduru pomocí excimerového laseru Xtrac, kterou doporučují i světové kapacity v oblasti dermatologie. Touto metodou je vhodné léčit známé typy kožních nemocí, jako jsou akné, atopický ekzém, lupénka, ale uplatní se i při léčbě vitiliga či ztráty vlasů. Nově pak na laserovou léčbu lupénky přispívají i některé vybrané zdravotní pojišťovny.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Kožní onemocnění

Lupénka

Lupénka spadá mezi nemoci s poruchou rohovění a je sedmým nejčastějším kožním onemocněním v České republice. Postižení touto nemocí trpí rychlejším olupováním kůže, jehož výsledkem je vytváření suchých šupinek, které svědí a v horších případech krvácí.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Vitiligo

Nemoc s tímto exotickým názvem je prostá ztráta pigmentu, která může postihovat i větší kožní oblast. Pro většinu pacientů se tak stává především estetickým problémem.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Akné

Akné postihuje zejména mladé pacienty v období dospívání. Nejčastěji se vyskytuje v oblastech pokožky, kde jsou četněji zastoupeny mazové žlázy, jejichž ucpáním se akné vytváří. Podstatou problému je jak zvýšená tvorba rohovinových zátek v jejich ústích, tak zvýšená sekrece kožního mazu, která se objevuje právě v období dospívání.

,,
Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Atopický ekzém

Atopický ekzém patří k velmi častým problémům. Je typický tím, že pokožka bývá velmi suchá, se sklonem k podráždění při intenzivnějším mytí. Zpravidla začíná v dětství, postihuje typicky obličej a krk. Charakter a celý vývoj onemocnění závisí na mnoha faktorech. Jedním z těch ověřených je působení alergenů, na které je osoba s atopickou dispozicí přecitlivělá.

,,
Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Alopecia areata

Dermatologickým onemocněním, které způsobuje ztrátu vlasů, mohou trpět muži i ženy různých věkových kategorií. Při léčbě se pak rozlišují jizvící se a naopak nejizvící se vlasová ložiska, u kterých je větší naděje na vyléčení. S touto nemocí se na Derma Medical Clinic úspěšně léčí i malá Kateřina Říhová, která od svého narození měla hlavičku zcela bez vlásků. Teprve po ozařování zázračným excimerovým laserem Xtrac začaly vlásky konečně růst. Především maminka malé Kateřiny považuje léčbu za zázrak: „Mysleli jsme, že bude Kačenka na vždy bez vlasů. Pak jsme se ale doslechli o léčbě excimerovým laserem, kterou nabízí Derma Medical Clinic. Léčbu podstoupili a její výsledky nás jednoznačně ohromil.“

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

V současné době mohou pacienti podstoupit léčbu laserem již ve 12 pobočkách Derma Medical Clinic po celé České republice. Právě na tento typ léčby je do konce roku při zakoupení balíčku 10 ošetření poskytována sleva 50 %.