Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tipy na vánoční dárky pod stromeček!

7. prosince 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoce jsou tady už za necelé tři týdny a je nejvyšší čas, abychom popřemýšleli, jaké dárky ještě vybrat pro naše nejbližší. Pokud si nevíte rady, tak Vám přinášíme tipy za velmi příjemné ceny od české kosmetiky RYOR! 

V nabídce české kosmetiky RYOR naleznete hned 11 dárkových kazet, ze kterých si jistě vyberete dárky pro kamarádky, kolegyně, maminky i babičky! Tento rok přináší také 2 novinky v kosmetických kazetách, a to dárkovou kazetu Mořské řasy, která je určena pro všechny typy pleti, a dárkovou kazetu Arganový olej, která obsahuje novinku Výživný krém s kmenovými buňkami z argánie, které jsou kosmetickým hitem letošního roku.

My jsme pro Vás vybrali ty nejoblíbenější z nich.

Autor: www.ryor.cz

Levandulový set – dárek pro každého

Levandulový balíček obsahuje Sprchový gel s levandulí a Tělové mléko s levandulí. Levandule se pro svoje vlastnosti používá už od dob starého Říma. Je vhodná pro relaxaci, uvolnění a celkové zklidnění při každodenním stresu a navíc česká kosmetika RYOR využívá originální levandulovou silici z francouzské Provence. A cena? Jen 212 Kč.

Autor: www.ryor.cz

Dárková kazeta Ryamar – velmi citlivá pleť

Kosmetická řada Ryamar je určená pro velmi citlivou pleť. Obsahuje vysoké procento amarantového oleje, který je zdrojem nenasycených mastných kyselin a hlavně vysoce ceněného fytoskvalenu. Fytoskvalen má výrazné regenerační a antioxidační účinky. Výrobky jsou dermatologicky testovány a jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. Cena jen 360 Kč.

Autor: www.ryor.cz

Dárková kazeta Arganový olej – nadstandardní péče

Arganový olej neboli marocké zlato je jedním z nejvzácnějších a nejdražších olejů na světě. Pokožka je po použití svěží, hydratovaná, vypnutá a vrásky budou redukované. Vhodné pro všechny věkové kategorie i typy pleti. Dárkové balení obsahuje Denní krém s kyselinou hyaluronovou a arganovým olejem a Noční krém s hedvábím, beta-glukanem a arganovým olejem. Cena pouze 416 Kč.

Autor: www.ryor.cz

Dárková kazeta Koenzym Q10 – péče 30+

Koenzym Q10 je vynikajícím antioxidantem a zlepšuje využití energie v buňkách. Přípravky s koenzymem Q10 mají žluté zabarvení a to je důkazem, že koenzym Q10 je obsažen v dostatečné míře. Jedná se o lehké, dobře vstřebatelné krémy, vhodné pro normální, smíšenou, suchou i citlivou pleť. Výrazně podporují elasticitu pleti, působí proti vzniku vrásek a napomáhají zpevnění pleti. Všechny výrobky jsou dermatologicky testovány. A cena? Jen 360 Kč.

Více informací o výrobcích naleznete na www.ryor.cz, a pokud si nevíte rady s péči o pleť, navštivte poradnu na www.mujryor.cz