Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Znáte účes side swept? Zpěvačka Mista vám ho ukáže!

3. prosince 2015 | 12:00

Side swept, neboli hluboká pěšinka na straně, je mezi slavnými ženami naprostým hitem. Jak na to, vám v novém dílu MistaFashion poradí zpěvačka Mista společně s top stylistou Pavlem Krupnikem ze Salonu Petra Měchurová.

Účes side swept je v současnosti velmi častý nejen na divokých turné popových star, ale i na červených kobercích. V oblibě ho má například herečka Sienna Miller nebo světová topmodelka Gisele Bundchen. Ve svém novém klipu účes předvedla i zpěvačka Mista!

Jak na to?

Po umytí si do vlasů nastříkejte objemovou pěnu. To je základní pravidlo, aby vám účes na stranu krásně držel. Vlasy si sušte v opačném směru, než v jakém chcete mít výslednou pěšinku. Jen tak dosáhnete maximálního objemu.

Když máte vlasy suché, vytvoříte si hlubokou pěšinku na stranu pouze pomocí laku na vlasy. Pokud máte vlasy naopak jemné, tak je u kořínků jemně natupírujte. Občasné, velmi jemné tupírování vlasům neuškodí.

Jak si učesat efektní pěšinku, a ještě k ní přidat zapletený cop? Sledujte video:



Jste fanouškem zpěvačky Misty a seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.