Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dokonalý účes hravě zvládnete za 5 vteřin

23. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Každá z nás to dobře zná, každá ušetřená minuta po ránu je doslova k nezaplacení. Nejvíce času trávíme v koupelně. Umýt, namalovat, učesat. Poradíme vám, jak zkrátit ranní zkrášlovací proces hned o několik minut. Objevte kouzlo zvané Linziclip!

Revoluční vlasový skřipec Linziclip doslova převálcoval klasické skřipce a spony do vlasů. Každá žena chce vykouzlit snadno a rychle pěkný účes, který navíc vydrží po celý den. Patentovaný clip Linziclip vám zajistí dokonalý účes, ve kterém se budete cítit perfektně.

Není skřipec, jako skřipec!

Na rozdíl od klasických skřipců je Linziclip vyrobený tak, aby nesklouzával z vlasů a zároveň netahal. Tradiční pérka, která u běžných skřipců trčí ven, jsou u Linziclipu zcela skrytá. Nehyzdí tak celkový design. Clip je navíc dokonale zaoblený, díky tomu netlačí, ani když si opřete hlavu o opěrku. Linziclip si dokonale poradí s jemnými vlasy i s bohatou hřívou. V neposlední řadě jde o skvělý módní doplněk, který podtrhne váš outfit. Navíc na Krasa.cz jej koupíte už od 89 Kč.

Autor: Vivantis

Velký výběr barev a velikostí

S Linziclipem se nudit nebudete. Můžete vybírat skřipce podle barev i velikostí. Ty jsou hned 3 – maxi pro jemné a méně husté vlasy, midi pro středně husté vlasy (tento typ je nejprodávanější) a pak mini, které jsou k dostání v balení po 3 kusech. Malé skřipce Linziclip jsou skvělé jako ozdoba pro různé vlasové kreace jak dospělých žen, tak malých parádnic, které chtějí vypadat jako jejich maminka. Fantazii se meze nekladou. Linziclip je vhodný pro každou ženu bez ohledu na věk a můžete je využít do práce, do školy, do společnosti nebo do přírody. Zkrátka kamkoliv vás jen napadne.

Autor: Vivantis

Linziclip mohou nosit všechny ženy, vyzkoušejte jej také!

Je jedno, zda máte jemné, husté, rovné či kudrnaté vlasy. Revoluční Linziclip vyzkoušely ženy se všemi typy vlasů a spokojenost byla na všech stranách. V testování dosáhl až 93 % úspěšnosti. Není divu, že se stal doslova jedničkou mezi pomůckami v cestě za dokonalým účesem. Vyzkoušejte jej také a posuďte sama. Uvidíte, že už nebudete chtít jiný skřipec!

Autor: Vivantis

Nevíte, čím potěšit své blízké? Vsaďte na Linziclip

Přemýšlíte o tom, jakým dárkem potěšit kamarádku? Nechcete se pouštět do velkých a předražených darů. Skvělým dárkem jen tak pro radost je právě Linziclip. Ocení jej každá žena i dívka, která má delší nezkrotnou hřívu, kterou neustále motá do culíku nebo pevných skřipců. Nakupte sadu clipů, tuto malou pozornost ocení každá.