Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jak pečovat o pleť s akné?

9. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Akné je jednou z nejrozšířenějších kožních chorob, která se vyskytuje nejčastěji u mladistvých. Protože je toto téma stále aktuální a česká přírodní kosmetika RYOR jde s dobou a nenechá nic náhodě, přichází na podzim s další novinkou tentokrát z řady Aknestop!

Jak a proč vzniká akné?

Akné je jednou z nejrozšířenějších kožních chorob, která se vyskytuje nejčastěji u mladistvých. Vliv na vznik akné mají hormonální změny, kdy se tvoří nadměrné množství mazu v mazových žlázkách. Za přispění bakterií vznikne zánět a může dojít i k vytvoření jizvy. Proto je důležité o aknotickou pleť důkladně pečovat.

Autor: www.ryor.cz

A jak vlastně pečovat o aknotickou pleť?

Čistění je nejdůležitější!

Česká přírodní kosmetika RYOR nabízí ucelenou řadu Aknestop pro péči o aknotickou pleť.

Úplně nejdůležitějším a základním krokem je vždy ráno i večer pleť dokonale vyčistit! Ale je důležité být důkladný a pečlivý, protože první viditelné výsledky se mohou dostavit až po několika týdnech.

Autor: www.ryor.cz

Na závěr je třeba vyčištěnou pleť ošetřit

Kvalitně vyčištěnou pleť je nutné potom ještě ošetřit kvalitním krémem.  Například podzimní novinkou Krémem s fytosfingosinem a irisem. Jedná se o vysoce účinný krém, který obsahuje dvě hlavní aktivní látky – fytostingosin a extrakt z irisu, dále obsahuje vitaminy A, E a extrakt z mořských řas. Tento krém je vhodný pro denní i noční použití, a to v létě i v zimě.

Rychlý pomocník

Jestliže se objeví na pleti pupínek a máte potřebu pupínky ručně čistit a mačkat, používejte jednorázové ubrousky a vždy místo vydezinfikujte. Lepší je však při prvních příznacích vznikajícího akné použít několikrát denně Antiakné roll-on na problematickou pleť. V případě nedodržení hygienických zásad můžete si bakterie roznést po celém obličeji a způsobit si daleko rozsáhlejších problémy!

Autor: www.ryor.cz

Mačkání pupínků proto raději přenechte odborníkům v kosmetických salonech!

Jestliže si nevíte rady v péči o svou pleť, tak navštivte bezplatnou kosmetickou poradnu na www.mujryor.cz.

Více informací a produktů naleznete na www.ryor.cz