Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zpěvačka Mista vám poradí, jak správně nanášet řasenku

Zpěvačka Mista vám tentokrát poradí, jak si správně nanášet řasenku
29. října 2015 | 12:00

Máte pocit, že jste ještě nenatrefila na správnou řasenku? Kosmetické zázraky slibují ohromující objem, délku i vytočení, ale stále to není ono? Zpěvačka Mista a vizážistka Jana Hanišová vám v novém dílu MistaFashion ukážou, jak řasy správně nalíčit, aby byl výsledek ohromující.

Už jste vyzkoušela desítky řasenek – drahé i levné, s hřebínkem, s různými tvary kartáčků a štětinek – ale pořád nemáte řasy jako krásky z reklamy? Nejčastější chybou, kterou ženy dělají, je, že řasenku nanášejí jen zdola. Prozradíme vám, co opravdu funguje!

Jak na to?

Přejete si dokonalý objem a perfektní švih? Vyzkoušejte tento trik: řasenku přiložte k řasám shora a rotujícím pohybem nanášejte barvu až ke konečkům řas. Může se stát, že tento způsob aplikace vám řasy trochu slepí, proto aplikátor ihned ponořte do lahvičky a řasy naličte i klasickým způsobem zdola, čímž lépe nanesete barvu a oddělíte řasy. Tuto metodu ocení zejména ženy se světlými řasami, které potřebují každou řasu kompletně obalit barvou, jinak světlý tón prosvítá z vnější strany řas.

Tip vizážistky:

Vizážisté doporučují před nanesením řasenky řasy zlehka přepudrovat – budou tak působit jako hustší a těžší. Můžete taky na jejich konečky použít trochu vazelíny, to aby vypadaly svěžejší a zářivější.

To, jak si správně nalíčit řasy, a několik důležitých tipů, jak se o své řasy starat, najdete ve videu:

Video se připravuje ...
MISTA 123. díl Jak správně aplikovat řasenku • VIDEO: MISTA FASHION

Jste fanouškem zpěvačky Misty a seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.