Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tajné omlazovací triky slavných žen: Jak bojují s časem?

  • Video se připravuje ...
    27. října 2015 | 06:00

    Vypadat skvěle ve dvaceti není žádné umění, ale zvládnout to s přibývajícími roky je dřina. Jak to dělají slavné ženy, které na svůj věk nevypadají? Prozradily nám, čím to je, že vypadají tak báječně. Okoukejte jejich tajné triky.

  • Randěte se zajíčky

     

    803540:gallery:true:trueZdena Studenková (60) popírá, že by kdy podstoupila jakoukoli plastickou operaci kromě úpravy očních víček. My jí to můžeme věřit, ale nemusíme. Každopádně má péči o svůj vzhled geneticky zakódovanou. „To, jak vypadám, je moje vizitka. Jsem tak nastavená od dětství, i moje máma dbala na to, jak vypadá. Mně to zůstalo dodnes,“ tvrdí slovenská herečka, která nevyjde neupravená ani s odpadkovým košem. Jediné, co přiznává, že ji omlazuje, je randění se zajíčky.

     

     

    Video se připravuje ...
    Zdena Studenková: Plastiky podstupuji hlavně kvůli svému pocitu, ne kvůli mladšímu příteli • VIDEO: Adam Balažovič

  • Zkuste pivní lázně

     

    Heidi Janků
    Autor: Foto: Simply Hair
    Heidi Janků (51) nemá problém navléknout kraťasy nebo se nechat vyfotit ve spodním prádle. Může si to totiž dovolit. A jaké je tajemství jejího mladistvého vzhledu? Výplně obou tváří, půsty, pivní lázně a dokonalé líčení. „Věřte, že po ránu to žádný zázrak není, ale umím stárnutí dobře maskovat,“ přiznává zpěvačka, která prý dlouho zkoušela, co je pro pleť nejlepší, a přišla na to, že je důležité ji pořádně promastit. „A víte, co je ještě důležité? Udržet si určitý nadhled a mít smysl pro humor,“ tvrdí.

     

    Video se připravuje ...
    Heidi Janků: Jsem velmi hravá, a kdybych sázela, tak prosázím kalhoty! • VIDEO: Adam Balažovič

  • Vsaďte na českou kosmetiku

     

    Jitka Zelenková
    Autor: archiv Blesku
    Jitka Zelenková (64) nedá dopustit na české výrobky. "Na drahé krémy nebo různé zázračné přípravky jsem nikdy nebyla a nevěřím jim,“ vysvětluje svůj postoj ke kosmetickému průmyslu. Naopak dbá na správnou životosprávu a kvalitní spánek. Spí minimálně sedm hodin, pravidelně se hýbe na čerstvém vzduchu a jezdí na běžkách a do lázní, kde si dopřává saunový relax i cvičení. „Vnitřní klid, pohoda a radost vydají za všechny plastické operace. Na ty mám ještě dost času,“ tvrdí zpěvačka.

     

    Video se připravuje ...
    Jitka Zelenková: Velikonoce miluji • VIDEO: Adam Balažovič

  • Spěte do krásy

     

    Jana Švandová
    Autor: profimedia.cz
    Jana Švandová (67) tvrdí, že pokud se umění plastické chirurgie využívá s mírou, tak by úpravu víček nebo vyhlazení vrásek měla podstoupit každá žena. Herečka, která navíc pravidelně cvičí, chodí na masáže a zkouší všechny možné kosmetické novinky, prostě vypadá skvěle. Na obličej používá speciální japonskou kosmetiku Shiseido, ale vyzkoušela i krém z pánské předkožky. Přiznává, že jí udržení krásy stojí dost času i peněz, ale ničeho nelituje. Stejně důležité jako luxusní výrobky jí připadají i věci, které nic nestojí. „Je třeba hodně spát, odpočívat a užívat si život,“ tvrdí herečka.

  • Kombinujte skalpel a rozmazlování

     

    Marie Rottrová
    Autor: Profimedia.cz
    I když Marie Rottrová (72) přiznává, že párkrát prošla rukama plastických chirurgů (nechala si upravit víčka a vytáhnout kůži na krku), umí skvěle kombinovat umění skalpelu a klasickou péči. Pravidelně chodí do kosmetických i kadeřnických salonů a nevynechá žádný detail. Udržuje štíhlou postavu, nikdy nevychází neupravená a pečuje o své nehty. „Vyhovuje mi striplac, který se nanáší jako klasický lak. Každá vrstva se vytvrdí na 60 sekund v UV lampě. A lak vydrží na nehtech deset dní,“ pochvaluje si zpěvačka.

     

    Video se připravuje ...
    Marie Rottrová na otvírací párty obchodu své snachy • VIDEO: Adam Balažovič

  • Vsaďte na dřinu a podkožní nitě

     

    Petra Janů
    Autor: Profimedia.cz
    Za to, že Petra Janů (61) vypadá o dvacet let mladší, můžou genetika, disciplína a plastická chirurgie. „Využila jsem revolučního implantátu na vyplnění vrásek v obličeji, který podporuje tvorbu vlastního kolagenu a neumrtvuje svaly. Pomocí podkožních nití mám zvednutý obličej a čeká mě ještě čelo,“ netají se náklonností k plastické chirurgii zpěvačka, která ale na sobě a svém vzhledu také tvrdě maká. „Neponocuju, zdravě jím, cvičím, dopřávám si kosmetiku a každoročně i lázně,“ vyjmenovává své triky zpěvačka.

     

    Video se připravuje ...
    Petra Janů: Jsem taková babka kořenářka • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: Majka Dvořáková
Diskuse ke článku
.