Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Rychlé a snadné účesy: Udělejte si falešnou ofinu nebo účes do společnosti!

  • Naučíme vás dva jednoduché účesy!
    25. října 2015 | 06:00

    Máte dlouhé vlasy, ale kvůli nedostatku času je nosíte stále jen rozpuštěné? Naučte se jednoduché a bleskové účesy, které zvládne opravdu každý. Připravily jsme pro vás trik, jak si vytvořit ofinu, aniž byste se musela stříhat. Ve druhém videu najdete rychlý a efektní účes, který se hodí do divadla i na večírek.

  • Falešná ofina

    Jeden den ofina a druhý den ne? Žádný problém! Vyzkoušejte skvělý trik, díky kterému si můžete vyčarovat ofinu během dvou minut. Základem je vysoko vyčesaný culík, ze kterého oddělíte menší půlku vlasů. Pramen pak natáhnete do čela, určíte délku a připevníte ho sponkami. Nakonec si nasadíte látkovou čelenku, ofinu dorovnáte pomocí prstů a ze zbylých vlasů v culíku vytvoříte libovolný drdol.

    Video se připravuje ...
    Vytvořte si falešnou ofinu jako Simona Krainová • VIDEO: Andrea Zelníčková
  • Efektní účes do společnosti

    Když vyrážíte do společnosti a nemáte čas na přípravu složitého účesu, vyzkoušejte takový, který máte za dvě minuty hotový. Stačí vám k tomu jen obyčejná čelenka na gumu. Tu nasadíte na hlavu a vlasy po jednotlivých pramenech horem zastrkáváte za čelenku. Po drobných úpravách můžete do účesu připnout ještě ozdobnou sponku.

    Video se připravuje ...
    Udělejte si účes ála 20. léta • VIDEO: Andrea Zelníčková

Klíčová slova:  krása, trendy, vlasy, účesy, ofina, video
Diskuse ke článku
.