Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zpěvačka Mista vám poradí, jak si správně namalovat obočí

Mista vám poradí, jak si zvýraznit obličej správně namalovaným obočím.
1. října 2015 | 12:00

Snad každá žena se někdy pokusila nalíčit si obočí a s výsledkem nebyla příliš spokojená. Jak správně postupovat při malování, aby vás vaše obočí zvýraznilo, vám prozradí zpěvačka Mista a vizážistka Jana Hanišová v novém dílu seriálu MistaFashion.


Co k tomu potřebujete

Pokud máte obočí husté, většinou stačí, aby bylo vytrhané do požadovaného tvaru, a nemusíte si s jeho dokreslováním dělat hlavu. Řidší obočí je třeba trochu dobarvit. Tužka by neměla být ani mastná, ale ani příliš suchá. Ideální je, když má z opačné strany i "spirálu", pomocí které obočí učešete.

Barva obočí

Co se týče barvy, platí jedno základní pravidlo. Pokud máte vlasy tmavé, barva obočí by měla být o odstín bledší. Pokud máte vlasy světlé, obočí by mělo být o odstín tmavší.

Jak na to

Nejprve si tužkou na obočí nakreslete těsně pod obočí čáru, kterou budete tvar vašeho obočí vést. Totéž udělejte i s horní linií. Zbytek obočí vybarvěte stínem nebo tužkou. Když máte tvar obočí dokonale nakreslený, těsně pod obočí naneste bílý nebo perleťový stín, který tvar zvýrazní.

Pro přesný postup, jak si dokonale nalíčit a vykreslit obočí, sledujte video:

Video se připravuje ...
Jak si nalíčit obočí? • VIDEO: Archiv MistaFashion

Jste fanouškem zpěvačky Misty a seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.