Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vyzkoušejte pětiminutové účesy přes šablony. Zvládnete je hravě!

  • Účes sice vypadá složitě, ale s šablonou ho hravě zvládnete
    11. září 2015 | 06:00

    Nebaví vás ráno sedět dvě hodiny před zrcadlem a vymýšlet, jak co nejrozumněji zkrotit své nepoddajné vlasy? Zkuste naše 4 účesy přes šablony a z výsledku budete nadšená. Majitelky krásných vlasů se mohou inspirovat a my ostatní, které jsme tolik štěstí neměly, dostaneme návod, jak být se svou kšticí alespoň jednou za čas spokojené.

  • Bobek

    Video se připravuje ...
    Účes sice vypadá složitě, ale s šablonou ho hravě zvládnete • VIDEO: Michaela Čapková

     

    Drdoly ve tvaru „bobku“ se dají tvořit na mnoho způsobů a opravdu to není nic složitého. Hravě je zvládnete raz dva. S použitím šablony váš účes navíc bude vypadat naprosto profesionálně.

  • Banán

    Video se připravuje ...
    Účes sice vypadá složitě, ale s šablonou ho hravě zvládnete. • VIDEO: Michaela Čapková

     

    Banán a francouzský twist –  to jsou dva názvy, které charakterizují oblíbený společenský účes. Je vhodný na ples, ale i na běžnější nošení do práce. Postup přes podložku je velmi jednoduchý, při jeho provedení jen musíte mít trochu trpělivosti. Jak si ho vytvořit, to zjistíte podle návodného videa.

  • Donut

    Video se připravuje ...
    Účes sice vypadá složitě, ale s šablonou ho hravě zvládnete • VIDEO: Michaela Čapková

     

    Mezi rychlé a úžasné účesy, které zvládnete cobydup, patří i oblíbený donut. Postačí vám k němu pár pinetek a zázračná věcička, kterou koupíte skoro v každé drogerii za cca 50 Kč. Pokud ji přece jen doma nemáte, dá se použít i obyčejná silonová drátěnka nebo – pokud je nouze nejvyšší – i srolovaná ponožka s ustřiženou špičkou. Pro obměnu můžete donut umístit kamkoli na hlavě – na temeno, na zátylek i na střed hlavy. Můžete ho dozdobit i kytičkami nebo sponami pro slavnostnější příležitosti.

  • Drdůlek

    Video se připravuje ...
    Účes sice vypadá složitě, ale s šablonou ho hravě zvládnete • VIDEO: Michaela Čapková

     

    Čtveřici „rychloúčesů“ završuje drdůlek ve viktoriánském stylu. Budete k němu potřebovat speciální čelenku s banánem (opět seženete v drogerii). V podstatě stačí rozčesat si vlasy, nasadit ji a postupně do ní všechny vlasy zasunout. A dílo hodné obdivu je na světě. Nevěříte?

Autor: Michaela Čapková
Klíčová slova:  krása, vlasy, účesy, drdol, video, šablony, jak se učesat
Diskuse ke článku
.