Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sjednocená pleť po celý den? Žádný problém!

14. září 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Tajemství se skrývá v kvalitním make-upu, který zajistí, aby pleť působila sjednoceně a také v kvalitní podkladové bázi. Kde ale takový make-up sehnat a jaké jsou vlastně trendy v oblasti dekorativní kosmetiky?  Velmi zajímavé produkty představila česká přírodní kosmetika RYOR. Ačkoliv se dosud RYOR věnoval hlavně pečující kosmetice, na přání zákaznic se vydal novou cestou, a tou je dekorativní kosmetika. 

Co by měl kvalitní make-up umět?

Na trhu je mnoho make-upů, každý umí něco. Nicméně vývojáři české kosmetiky RYOR si se složením opravdu pohráli a vytvořili  Rozjasňující make-up 8v1 (201 Kč). Tento make-up je jemný a lehký, s řadou dalších výhod jako jsou například hydratace, zmatnění, rozjasnění a mnoho dalších. Díky krycím minerálním pigmentům je zajištěna i ochrana proti UV záření. Make-up je vhodný pro žlutý i růžový podtón pleti, skvěle se přizpůsobí a sjednocuje barevnost pleti, navíc obsahuje zelený pigment, který redukuje zčervenání pokožky. Díky velmi modernímu složení je voděodolný a otěru odolný. Make-up je dostupný ve třech barevných odstínech LIGHT, MEDIUM a DARK. A pozor -  je vhodný pro všechny typy pleti i věkové kategorie.

Autor: www.ryor.cz

Dlouhotrvající efekt? Vyzkoušejte bázi pod make-up!

Podkladová báze pod make-up (113 Kč) prodlužuje efekt nalíčení a zabraňuje rozmazání make-upu, očních stínů, pudru i rtěnky. Také vyrovnává drobné nerovnosti a vytváří sametový pocit. Stačí aplikovat pouze malé množství po použití vhodného krému. Nemusíte se bát, že by se Vám ucpali nebo zanesly póry, protože báze RYOR obsahuje velice moderní typ silikonů, tzv. elastomerů, které jsou k pokožce maximálně šetrné a zůstávají pouze na povrchu pleti. Také je vhodná pro všechny typy pleti.

Autor: www.ryor.cz

Autor: www.ryor.cz
 

Pár užitečných radna závěr  

Aplikace make-upu 

1. Pleť přečistěte tonikem dle typu pleti. 

2. Naneste krém podle typu pleti. 

3. V malém množství naneste Podkladovou bázi pod make-up. 

4. Aplikujte Rozjasňující make-up 8v1 podle odstínu pleti. Správnou barvu make-up vybírejte podle barvy krku, nikoliv podle pleti či zápěstí.  

Nejdůležitější je správné odličování!

Aby byla pleť krásná je nutné ji každý večer odlíčit. Pokud je pleť perfektně vyčištěna, aktivní látky se spolehlivě dostanou do pokožky, která je tím účinně vyživována. Česká kosmetika RYOR nabízí i celou řadu výrobků vhodnou k odlíčení pleti, kde si každý vybere podle svého typu pleti. A jak má vlastně takové správné odlíčení vypadat? 

1. Nejprve pleť odlíčíme pomocí Pleťového mléka nebo Dvoufázové odličovací emulze či Hydratační micelární vody. Tyto přípravky z pleti odstraní make-up i běžné nečistoty z ovzduší. 

2. Následně pleť dočistíme tonikem dle typu pleti, které odstraní nečistoty rozpustné ve vodě (pot, prach) a pokožku zároveň hydratuje. 

3. Nakonec na dokonale vyčištěnou pleť naneseme krém nebo sérum. 

Nevíte si rady s vhodným ošetřením pleti? Navštivte blog www.mujryor.cz