Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zpěvačka Mista vám ukáže 3 lehké účesy, které zvládne každý!

Zpěvačka Mista vám ukáže, jak si učesat tři skvělé účesy.
27. srpna 2015 | 12:00

Chtěla byste své oblíbené učesy, které nosíte každý den do školy nebo do práce, ozvláštnit? Nemáte na česání příliš mnoho času? Sledujte nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista a senior stylistka ze salonu Petra Měchurová Olesya Saska ukážou, jak si udělat tři účesy pomocí gumičky Invisibobble. Že tuto gumičku ještě neznáte? Tak se dívejte!

Invisibobble je gumička, která vypadá jako telefonní drát. V čem je však tak jedinečná? Vlasy především neláme, nezůstává po ní zářez, takže i po hodinách nošení culíku si je můžete rozpustit a budou krásně hladké. Jednoduše se omývá a můžete ji nosit i jako zajímavý náramek v různých barevných provedeních. Její velkou výhodou je i to, že je flexibilní a dá se s ní dělat velké množství účesů, aniž byste k tomu potřebovala sponky nebo pinety.

Poloviční cop

Uchopte vlasy na temeni a sepněte je do gumičky. Nechte pár pramenů kolem obličeje volných. Když budete mít culík na temeni hlavy hotový, vezměte tyto prameny z obličeje a zastrkejte je přes gumičku. Vznikne vám tak zajímavá mašle nebo takzvaný messy drdol (ledabylý drdol).

Zajímavý culík

Udělejte si klasický culík, ale nechte si jeden pramen v prostředku hlavy volný. Když budete mít culík hotový, vezměte tento pramen, rozdělte si ho na dvě části a začněte dělat klasické uzly, které nemusí být příliš těsné. Když budete na konci, obtočte tento zauzlovaný pramen kolem culíku a konec zastrčte pod Invisibobble gumičku.

Romantický drdol na straně

Udělejte si klasický nízký culík na straně a sepněte ho do gumičky. Postupně berte vlasy z culíku pramen po prameni a zastrkejte je do gumičky. Vznikne vám tak hezký drdol. Na konci ho trošku roztáhněte, dosáhnete tím bohémského a uvolněného dojmu.

Přesný postup sledujte ve videu:



Jste fanouškem zpěvačky Misty a seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.

SOUTĚŽ: Soutěžte o keramickou žehličku na vlasy od salonu Petra Měchurová v hodnotě 1500,- Kč. Zpěvačka MISTA vydává v těchto dnech svůj nový rádio singl a videoklip CATWALK FEVER. Napište pod tohle video na YouTube, kolik hudebníků hraje v nejnovějším videoklipu CATWALK FEVER, a možná se na vás usměje štěstí!

Soutěž
Autor: archiv