Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zpěvačka Mista radí, jaká rtěnka vám bude nejvíce slušet podle barvy vlasů!

Mista vám poradí.
13. srpna 2015 | 12:00

Rády nosíte rtěnku a chtěly byste si najít svůj odstín, který vám bude slušet za každých okolností? Zpěvačka Mista vám spolu s vizážistkou Janou Hanišovou v novém dílu MistaFashion ukáže základní barvy rtěnek, které se hodí pro blondýny, zrzky, brunety i černovlásky.

Blondýna

Křehkým blondýnkám se hodí slabě růžové a meruňkové odstíny. Naopak by se měly vyhnout aktuálnímu hitu – tmavě fialové. Temné a ostré odstíny blondýnkám zkrátka nesluší.

Zrzka

Krásky s ohnivými vlasy neudělají chybu, pokud sáhnou po broskvových odstínech. Zrzkám se samozřejmě hodí i různé odstíny červených i tmavších rtěnek.


Bruneta

Pro brunetky je trefou do černého klasická červená, kterou známe ze starých hollywoodských filmů. Když chcete být zajímavá a výrazná, červená by ve vaší kosmetické výbavě určitě neměla chybět.

Černovláska

Černovláskám sluší hned několik odstínů. Jako základ byste ale neměla zapomínat na růžovočervenou rtěnku. Hustý růžovočervený odstín podtrhne vaši krásu, a pokud nemáte čas na zkoušení více odstínů, touto volbou určitě nic nezkazíte.

Chcete vidět odstíny rtěnek, které by nejlépe svědčily právě vám? Sledujte video:



Jste fanouškem zpěvačky Misty a seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.