Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Správná péče o ruce v létě

6. srpna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Všichni víme, že v létě bychom měli zvýšit příjem tekutin a používat ochranné opalovací přípravky. Často však už zapomínáme na správnou ochranu rukou. Pokožka rukou je slunci v létě vystavena nejvíce a je proto důležité ji zvláčňovat, regenerovat a chránit.

Tu nejlepší péči můžete letos v létě svým rukám dopřát s novou řadou Indulony.

Indulonu každý zná jako tradiční a kvalitní krém na ruce. Není tedy divu, že je už po generace nejoblíbenějším krémem na ruce v České a Slovenské republice.

Tisíce spokojených zákazníků se spoléhá na její unikátní recepturu vyvinutou dermatology a její jedinečné složení farmaceutické kvality již 67 let.

Nyní přicházejí oblíbené krémy Indulona - Indulona original, Indulona měsíčková, Indulona olivová a Indulona ochranná v novém šatu. Krémy mají moderní a přehledný design, takže si každý bez problémů najde svou oblíbenou variantu.

Krémy Indulona poskytují pokožce všestrannou péči - působí proti vysušování, pokožku do hloubky vyživují, chrání jí před poškozením, dodávají hebkost a regenerují.

Autor: Saneca pharmaceuticals a.s.

A kterou variantu si tedy vybrat?

Celoročně suchá pokožka rukou by měla dostávat zvýšenou pozornost během léta hlavně proto, že je méně odolná vůči vnějším vlivům a je náchylnější k drobným poraněním a začervenáním. Vysušenou pokožku je vhodné promašťovat krémem Indulona original. Tradiční krém má unikátní složení s vysokým obsahem vazelíny, bez konzervantů a je tak vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku. Přinese okamžitou úlevu a hydrataci.

I když jsou naše ruce namáhané méně a naše pokožka se nevysušuje, péči o ruce bychom neměli podcenit. V létě totiž na naše ruce působí slunce, více přicházíme do styku s vodou, ať už v moři nebo u bazénu a častěji si ruce myjeme mýdlem. I tyto činnosti pokožku rukou ochuzují o její přirozené součásti a je proto nutné dodávat jí látky, které hydratují, zvláčňují a regenerují. Všestrannou péči poskytují krémy Indulona olivová a Indulona měsíčková, které se rychle vstřebávají, mají příjemnou vůni a dodají rukám vše, co je potřeba.

Autor: Saneca pharmaceuticals a.s.

Důkladnou ochranu rukou nejen při práci na zahradě Vám zajistí například Indulona ochranná, která poskytuje všestrannou péči a navíc má antibakteriální účinky, které při práci s hlínou rukám poskytují zvýšenou ochranu.

Pravidelné ošetřování pokožky rukou je nesmírně důležité pro zachování její pružnosti, vláčnosti a hebkosti. Nezapomeňte proto letos v létě na své ruce a poskytněte jim tu nejlepší péči s Indulonu v novém šatě, kterou již nyní najdete ve vašem obchodě.

Autor: Saneca pharmaceuticals a.s.

Více informací o nově řade Indulona se dozvíte na www.indulona.cz