Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexy vlasy jako od moře: Naučíme vás plážové vlny krok za krokem

Video se připravuje ...
Kadeřník Tibor Němec vás naučí, jak si doma jednoduše vytvořit sexy plážové vlny
VIDEO: Adam BalaŽovič
3. srpna 2015 | 10:00

Také máte u moře vždycky vlasy snů a nemůžete se smířit s tím, že po návratu z dovolené vypadají úplně jinak? Pak si jistě zamilujete trend plážových vln. Kromě toho, že báječně vypadají, je totiž máte raz dva hotové. Kadeřník Tibor Němec ze salonu New You vám poradí, jak na ně.

Největší výhoda plážových vln je bezpochyby ta, že jejich vytváření vám v koupelně nezabere víc času než pár minut. Nepleťte si plážové vlny s loknami. Principem tohoto účesu jsou opravdu jen velmi lehké, velké vlny, jako kdybyste vyšla z moře a nechala své vlasy uschnout volně na sluníčku.

Dobrou zprávou je, že pro tento uvolněný look není potřeba pracovat s čerstvě umytými vlasy. Zkrátka si hřívu jen rozdělte na několik pramenů a zhruba od poloviny vlasů směrem ke koncům nastříkejte slaný sprej určený k vytváření plážových vln. Produkt je zbytečné aplikovat ke kořínkům, raději si dejte záležet, abyste ho opravdu důkladně a rovnoměrně aplikovala pouze do délek vlasů.

Slané spreje na vlasy slouží k vytvoření looku plážových vln
Autor: archiv firem

Jakmile máte přípravek nanesený ve všech délkách, nakloňte hlavu nejprve na jednu stranu, poté na druhou a prsty si vytvarujte základ pro plážové vlny. Jednoduše vlasy pomocí prstů namačkejte tak, aby se vytvořily nepravidelné, ležérní vlny.

Aby vám plážové vlny vydržely, je potřeba účinek spreje podpořit pomocí fénu s difuzérem. Vlasy na plážové vlny vždy foukejte na nejnižší teplotní i rychlostní stupeň, jinak by se rozfoukaly a z vln by nezbylo nic. Vlasy po pramenech jednoduše umístěte do difuzéru a zapněte. Při foukání pak mějte ruku v difuzéru, abyste cítila, jestli není teplota již příliš vysoká a vlasy se nepálí. Na závěr je ještě možné vlasy zafixovat lakem.

Tip: Právě teď probíhá na našem Facebooku soutěž o balíčky k vytvoření dokonalých plážových vln. Vyzkoušejte své štěstí i vy.

Autor: brig