Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Péče protkaná zlatem

14. července 2015 | 10:00
Prezentace klienta |

Dlouho jsem hledala opravdu účinnou péči a chtěla dopřát své pleti i trochu luxusu. Po nekonečném testování jsem konečně našla, co jsem hledala – péči která moji pleť omlazuje, regeneruje i hydratuje a dodá jí nádherná zlatý odlesk, který obzvlášť v létě vypadá prostě božsky!
Řeč je o řadě EFFECTIVITY GOLD od značky Anubis, prosfesionální pěstící kosmetiky z Barcelony.

Je vaše pleť unavená s prvními zmánkami stárnutí, dehydratovaná? Potřebujete okamžité účinky? Pak je tato péče určena právě pro vás! Zlato a krása šly ruku v ruce již od pradávna. Jeho použití v kosmetice lze nalézt už ve starém Egyptě u Kleopatry, která proslula svou oblibou zlaté masky a nyní je péče se zlatem oblíbeným ošetřením celebrit.

Řada výrobků EFFECTIVITY GOLD od Anubis Barcelona představuje sofistikovanou péči o zralou pleť na základě zlata a diamantového prachu. Obsahuje zlaté soli s regenračními účinky, jež zároveň redukují vrásky a diamantový prach obnovující buňky. Jedná se o dokonalou a účinnou kombinaci pro boj s vráskami a známkami stárnutí.

Obsahuje kombinaci řady aktivních složek: oligoelementy, peptidy kolagenu a elastinu, rostlinné proteiny, mořské řasy, výtažky z obilovin, plankton, vitamíny C, E a A, výtažek z hroznů, (mořského bodláku) silimarinas de cardo marino, borůvky a olivových lístků.
Jedná se bezpochyby o jedno z neúčinějších ošetření zralé pleti, které jsem vyzkoušela.

Autor: WWW.BEAUTY-STORE.CZ

 

Řada nabízí jak krémy na suchou i smíšenou pleť, krém s liftingovým efektem TENSO GOLD, tak jedinečné intenzivní sérum EFFECTIVITY INSTANT pro lokální redukci vrásek s podobnými účinky jako majÍ botoxové injekce. Doporučuji vyzkoušet také zlatou masku, která se stala mým naprostým favoritem. EFFECTIVITY GOLD MASK obsahuje zlatý prach a dodává pokožce intenzivní lesk a glamour. Perly s více než 30% kalcia a 18 aminokyselinami vyhlazují vrásky, zmírňují pigmentové skvrny, zpevňují pleť a dodávají jas a jemnost. Úžasné na této masce je, že ji lze v tenké vrstvě použít i jako podklad pod make-up, kterému dodá nádherný zlatavý nádech.

Autor: WWW.BEAUTY-STORE.CZ

 

Pokud jako já milujete zlatavé odlesky na pleti, pak doporučuji další produkt z řady  EFFECTIVITY GOLD, a to luxusní tělový hydratační krém s decentními zlatými odlesky, které odrážejí světlo a dodávají pokožce jemný zlatavý nádech. Krém je navíc lehce tónovaný, takže dodá vaše pleti lehký opálený vzhled. Anebo zkuste stylově balený arganový olej se zlatým prachem BARCELONA SUBLIME OIL, který vykouzlí nádherné zlaté odlesky na pokožce nebo ve vlasech.

 

Související články