Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pochutnej si na malinách od hlavy k patě!

13. července 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Také milujete tu úžasnou vůni malin? Lahodných červených plodů nadupaných vitamíny, které vzbuzují vzpomínku na teplé letní dny plné slunečních paprsků a pohody? Pak Vás jistě potěší, že můžete být malinová od hlavy až k patě! Objevte limitovanou edici MALINA od Manufaktury, která zahrnuje pět zaručeně malinových produktů pro celé tělo.

Užívejte si malinovou péči po celý den. Díky obsahu oleje z malinových semínek, vitamínů a přírodních výtažků z malinové dužiny bude Vaše pokožka hydratovaná a nádherně provoněná! Přečtěte si, jak na to!

Autor: www.manufaktura.cz

Malinové probuzení ve sprše

Probouzíte se ráno studenou sprchou? Buďte na sebe hodná, nastavte si vyšší teplotu a přidejte osvěžující sprchový gel s výtažky z malin, oliv a obilných klíčků! Vůně spojující ovoce s jemnými zelenými tóny malinových listů je tak intenzivní, že když přivřete oči, budete mít pocit, že Vás v rozmarném létě přepadla deštivá přeháňka uprostřed romantické výpravy do lesa! Vaše pokožka navíc zůstane krásně vláčná a provoněná po celý den.   

Malinová zkrášlující masáž

Tělové mléko se do pokožky nejlépe vstřebává právě po sprše. Jakmile se tedy osušíte, dejte si do těla! Zvláčňující tělové mléko s malinovým a mandlovým olejem obohacené o panthenol, vitamín E a další složky, které dělají pleti dobře, Vaši kůži dokonale hydratují, zanechají krásně hebkou a umocní účinky sprchového gelu.    

Malinové pohlazení pro ruce

Malinovou péči si zaslouží také Vaše ruce, nejnamáhavější část celého těla, ať už jste pracovitá jako včelička, nebo máte suchou pleť, ochranný zvláčňující krém s přírodními ingrediencemi, jako jsou cenné oleje z malinových a hroznových semínek a makadamových a bamackých oříšků ve spojení s glycerinem, jim udělá jen dobře. A kdokoli Vám políbí ruku, ucítí sladce jiskrnou vůni ovoce v doprovodu zelených tónů malinového listí.

Autor: www.manufaktura.cz

Malinové políbení na rty

Pokud milujete nejen maliny, jistě toužíte po něžných a vášnivých polibcích na rty. Pro neodolatelné rty doporučujeme malý trik – malinový balzám na rty s bamackým máslem a včelím voskem, který nejenže zanechá Vaše rty krásně hebké, ale také krásně voní a chutná a v případě potřeby i hojí.

Autor: www.manufaktura.cz

Malinové mlsání pro dobrou náladu

A jdeme do sladkého finále! Osvěžující malinový sirup s poctivým 73% podílem přírodní ovocné složky (malinové šťávy a hruškového pyré) Vám vždycky zvedne náladu! Jeho konzumací navíc uděláte něco pro své zdraví. Jak známo, maliny obsahují mimořádně vysoký podíl vlákniny, vitamínu C a antioxidantů. Pokud nejste na vodu se šťávou, můžeš si touhle lahůdkou ochutit i sekt. 

 

Autor: www.manufaktura.cz

Maliny nasbíráte normálně v lese, limitovanou edici malinových produktů nakoupíte na www.manufaktura.cz a sirup v kamenných prodejnách Manufaktura! Přece jen, něco tak cenného se nemůže posílat poštou!