Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zpěvačka Mista radí, jak si udělat 3 letní účesy s čelenkou

Zpěvačka Mista vám ukáže, jak si učesat jednoduché letní účesy s čelenkou.
16. července 2015 | 12:00

Léto je v plném proudu a udržet v tropických teplotách vlasy perfektně učesané je velmi těžké. V novém dílu MistaFashion vám zpěvačka Mista spolu se senior stylistkou Olesyou Saska ze salonu Petra Měchurová ukáže, jak šikovně využít čelenku na tři různé účesy, které vydrží celý den a hodí se ke každé příležitosti.

Rozpuštěné vlasy

Pro tento look se nejvíce hodí, když máte vlasy jemně zvlněné. Nastříkejte si do nich termoochranný přípravek a vlasy navlňte pomocí kulmy. Uchopte pramen vlasů, které vám lemují obličej, a připevněte ho vzadu sponkou. To samé udělejte i na druhé straně. Nakonec nasaďte čelenku. Tu můžete umístit tak, aby vám lemovala čelo, a vytvoříte tak festivalový a bohémský look. Nebo když chcete působit romantičtěji, nasaďte čelenku klasickým způsobem navrch hlavy.

Rybí cop

Přestříkejte vlasy solným sprejem, který jim dodá texturu a vlasy připraví na zaplétání. Rozdělte si pěšinku na stranu a navrch hlavy nasaďte čelenku. Vlasy přehoďte na bok a zapleťte populární rybí cop. V tomto účesu budete nepřehlédnutelná.

Bohémský styl

Tentokrát si na hlavu nasaďte natahovací gumičkovou čelenku, a to tak, aby vám lemovala čelo. Vzadu do čelenky postupně "pozastrkujte" všechny volné vlasy. Nakonec vlasy přelakujte, aby dobře držely. Tento účes je vhodný i pro dámy, které mají krátké vlasy nebo mikádo.

Pro přesný postup sledujte video:



Jste fanouškem zpěvačky Misty a seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.