Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak oslnit okolí? Zharmonizujte tělo a duši správnou vůní a oblečte se do exkluzívních šatů z kolekce Blanky Matragi

3. července 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Naše každodenní pocity a nálady ovlivňují vše, co děláme - jak jsme úspěšní v práci, při sportovních aktivitách či u druhého pohlaví. Na to, zda se cítíme ve své kůži, má vliv celá řada faktorů. Jedním z nich jsou i vůně, které nás obklopují a vyvolávají v nás řadu smyslových prožitků. Z poznatků aromaterapie vycházeli i tvůrci nové řady sprchových gelů Palmolive.

Kombinace vůní z dílen světových parfumerií

Říká se, že příjemné vůně v kombinaci s éterickými oleji dokáží ovlivnit naši náladu nebo navodit spánek. Čichové vjemy ovlivňují emoce, pamět i fyzické reakce,“ prozradil Nolwenn Fontaine z International Flavors & Fragrances. To je důvod, proč se Palmolive rozhodl spolupracovat se světovými odborníky v oboru parfumerie – aby společně vytvořili sprchové gely, které mohou působit na lidské smysly a ovlivňovat naše nálady. Řada Palmolive Aroma Sensations byla proto vytvořena ve spolupráci se slavnými parfumeriemi, jako např. Firmenich, IFF nebo Givaudan. Odborníci tak pomohli vůně obohatit nejen o zajímavou kombinaci vzácných přírodních složek, ale také o éterické oleje, které harmonizují emoce a nálady.

Autor: Colgate - Palmolive

Za všechno může estrogen

Nová řada produktů je založena na víře, že ženy jsou obzvláště zranitelné a často schopné svou náladu změnit během okamžiku. Je to zapříčiněno dominantním hormonem – estrogenem, díky němuž je žena emotivnější než muž. Právě vůně a barvy mohou vyvolávat u žen různorodé emoce a měnit nálady. S pomocí správných vůní se tak lze ráno příjemně nastartovat a po náročném dni naopak zrelaxovat.

Autor: Colgate - Palmolive

Získejte luxusní šaty od Blanky Matragi

U příležitosti představení nové řady Aroma Sensations mají zákazníci obchodních center Globus možnost zapojit se ve dnech 2. – 8. července do soutěže o poukaz v hodnotě 55 000 Kč na nákup oděvů v butiku Blanky Matragi. Při nákupu výrobků Palmolive v minimální hodnotě 99 Kč tak získají nejen plážové žabky zdarma, ale především šanci  vyhrát luxusní model, s jehož výběrem bude pomáhat světově uznávaná návrhářka. Výherkyně si bude moci vybrat například šaty z nové kolekce Orchidej, která se nese v duchu grafických potisků maleb Blanky Matragi a obsahuje neformální volnočasovou řadu i modely k reprezentativním příležitostem.

Inspirujte se na http://www.blankamatragi.cz/butiky/praha/.